Igor Davidović podneo OSTAVKU! Izabran novi predsednik SO Svrljig

Broj pregleda:

Na današnjoj 21. sednici SO Svrljig, koja je još uvek u toku, ostavku je podneo Igor Davidović, koji je do danas bio na funkciji predsednika Skupštine opštine Svrljig. 

Igor Davidović podneo OSTAVKU! Izabran novi predsednik SO Svrljig 1
Predsednica SO Svrljig Tatjana Lazarević, foto: M. M.

Davidović je ostavku podneo iz ličnih razloga i zbog neslaganja sa predsednicom opštine, kako je navedeno u ostavci.

Za novog predsednika SO Svrljig, većinom glasova (22) izabrana je Tatjana Lazarević, članica Ujedinjene seljačke stranke.

Narodni poslanik Milija Miletić govoreći o aktuelnoj situaciji rekao je da je skupštinska većina stabilna i da nema podele unutar Ujedinjene seljačke stranke, bez obzira na Davidovićevu odluku da se povuče sa mesta predsednika SO Svrljig.

BIOGRAFIJA SA PORTALA OPŠTINE SVRLJIG

Tatjana Lazerević rođena 25.05.1970. godine u Svrljigu. Osnovnu školu završila u Svrljigu, srednju Ekonomsku školu i Fakultet za menadžment u javnim uslugama u Nišu. Član je Ujedinjene seljačke stranke od 2008. godine. Trenutno zapošljena u Centru za socijalni rad Svrljig. Saradnik je na projektima iz oblasti socijalne zaštite. Bavi se poljoprivredom. Udata, majka dvoje dece.


U nastavku sednice SO Svrljig odbornici će razmatrati i usvajati rebalans budžeta, razrešavaće i imenovaće nove direktore u JKSP ‚‚Svrljig“ i Centru za turizam, kulturu i sport i dr.

Povezano:

Pročitajte i ovo: