POSETA

Aleksandar Vučić posetio Svrljig

Broj pregleda:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio opštinu Svrljig – selo Beloinje i hemijski kabinet u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić“.

Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.
Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.

Opština Svrljig od premijera i vlade Republike Srbije očekuje konkretnu pomoć i to u dovođenju investitora i otvaranju novih radnih mesta za Svrljižane, a potom i u infrastrukturnom uređenju pojedinih delova opštine.

Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.
Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.

Premijer Aleksandar Vučić prilikom posete Svrljigu najpre je obišao selo Beloinje i gazdinstvo Gorana Vasića koji godinama unazad radi na razvoju seoskog turizma.

U poseti Beloinju i porodici Vasić prisustvovali su i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i ministar poljoprivrede i zastite zivotne sredine Branislav Nedimović.

Poseta O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić''
Poseta O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić“

Prilikom posete osnovnoj školi ‚‚Dobrila Stambolić“ u Svrljigu, premijer Aleksandar Vučić obišao je hemijski kabinet i tom prilikom razgovarao sa direktorom Sašom Golubovićem, nastavničkim osobljem i učenicima.

Tema razgovora bila je početak obnove i rekonstrukcija objekta škole, uređenje učionica i kotlarnice.

Poseta hemijskom kabinetu u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić''
Poseta hemijskom kabinetu u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić“

Poseti Osnovnoj školi prisustvovao je i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić koji je tom prilikom Školi poklonio set fudbalskih lopti i rekvizita.

Povezano:

Pročitajte i ovo: