Petnaest godina u Srbiji postoji Ujedinjena seljačka stranka, a tri mandata je na vlasti u opštini Svrljig. Svečanom Konvencijom juče je obeležena godišnjica stranke u niškom Narodnom pozorištu.

U--S-S

Glavni odbor stranke jubilej je obeležio u sali niškog Narodnog pozorišta uz prisustvo više od 600 članova, simpatizera i gostiju među kojima su bili šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, legenda srpske političke scene Dobrivoje Budimirović Bidža, narodni pevači Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević, zamenik predsednika Skupštine grada Niša Nenead Stanković, kao i mnogi drugi predstavnici političkih stranaka i narodni poslanici.

Babic

Pored kratkog podsećanja na dosadašnje uspehe, predsednik stranke Milija Miletić apostrofirao je saradnju sa Srpskom naprednom strankom kao bitan plan za budućnost.

Miletic

Unapređenje poljoprivrede, udruživanje proizvođača u zadruge, obezbeđivanje subvencija, ulaganje u nove farme, plastenike i skladišta, prioriteti su Ujedinjene seljačke stranke, rekao je predsednik USS Milija Miletić.

Popunjena sva mesta u Pozorištu:

Krcato

I na spratu:

USS-Sprat

On smatra da je poljoprivreda resurs koji nije dovoljno iskorišćen i ističe da će se kao narodni poslanik zalagati da stvari krenu na bolje.

Uss-ispred Inače, sala Narodnog pozorišta u Nišu bila je mala da primi sve članove i simpatizere stranke koji su došli da obeleže petnaestogodišnjicu postojanja i rada Ujedinjene seljačke stranke.

Gosti Info i foto: Svrljiške Novine