Reagovati na vreme

Oglasili se svrljiški naprednjaci

Broj pregleda:
Usled učestalih saobraćajnih nezgoda u poslednje vreme na teritoriji opštine Svrljig, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Svrljig apeluje na nadležne da reaguju i obeleže adekvatnom saobraćajnom signalizacijom mesta na kojima se neprestano događaju nesreće.
Oglasili se svrljiški naprednjaci 1
Predsednik OO SNS Svrljig – Goran Jeremijić

‚‚ Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu, usled učestalih saobraćajnih nezgoda na određenim tačkama u Svrljigu, apeluje na lokalnu samoupravu i nadležne organe da se mesta na kojima se neprestano događaju saobraćajni udesi i sletanja automobila sa kolovoza, obeleže adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i upozorenjima vozačima za opreznije kretanje.

Srpska napredna stranka u Svrljigu naročito apeluje za postavljanjem adekvatnog saobraćajnog upozorenja i rešavanjem problema krivine iznad ‚‚SIEN-a‚‚ , kod mesta “ Razbiglava“, gde se godinama u nazad dešavaju saobraćajne nezgode, često i sa tragičnim posledicama, a usled neprilagođene brzine kretanja i često nepoznavanja puta.

I na ostalim mestima u samom gradskom jezgru, Opštinski odbor SNS-a apeluje na lokalnu vlast da dotrajalu ili nepreglednu saobraćajnu signalizaciju zameni ili postavi novu gde je to neophodno, kako bi se sprečole sve učestalije saobraćajne nezgode, uz dodatni oprez vozača.

Uz apel lokalnoj samoupravi i nadležnim organima svrljiški SNS skreće pažnju i na veliki problem parkiranih vozila, naročito pijačnim danom, duž magistralnog puta, od osnovne škole prema rampi, gde je otežano kretanje i vozila i pešaka, a naročito naših najmlađih sugrađana koji su svakodnevno, na putu do škole, izloženi velikom riziku ‚‚ .

 

PREDSEDNIK
O.O.SNS Svrljig
Goran Jeremijić

8 Responses

  1. NADLEZNOST:
    – Za odrzavanje magistralnih i regionalnih puteva i autoputa nadlezni su Ministarstvo za kapitalne investicije i Republicka direkcija za puteve.
    Alo decko promasio si temu, ali totalno, prozivas one koji nisu nadlezni. Ajde sad ovo pisanije prosledi tajnom agentu Pucicu, ili grobaru, mozda se umiloste da pogledaju i nasu varosicu nekada, nekada…

  2. Na mestu zvanom „RAZBIGLAVA“ postoji vertikalna saobraćajna signalizacija, gde se preporučuje brzina kretanja od najviše 50km/h što niko ne poštuje. Da bi se učesnici u saobraćaju naterali da to poštuju neophodan je radarski uređaj.Sličnu situaciju smo imali na deonici prema Knjaževcu gde smo radarom suzbili saobraćajne nezgode. Grebanjem kolovoza i radarom saobraćajne nezgode bi se svele na minimum.

    1. Suzane da se ti pitas bilo bi kao u filmu tito i ja, ali i ti si obican smrtnik koji prvi greske,a bogami tvojih gresaka sam se nagledao u strogom centru grada. Tako da nije umesno da solis pamet drugima,kad si ista fela kaoi svi ostali,samo sa znackom u ruci

  3. Čovek je potpuno u pravu ni jedan od vozača nije vozio ispod 60 zato se sve to i dešava, da se malo više pridržavaju propisu svega ovoga ne bi ni bilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezano:

Pročitajte i ovo: