Reagovati na vreme

Oglasili se svrljiški naprednjaci

Ukupan broj pregleda:

Usled učestalih saobraćajnih nezgoda u poslednje vreme na teritoriji opštine Svrljig, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Svrljig apeluje na nadležne da reaguju i obeleže adekvatnom saobraćajnom signalizacijom mesta na kojima se neprestano događaju nesreće.
Predsednik OO SNS Svrljig – Goran Jeremijić

‚‚ Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu, usled učestalih saobraćajnih nezgoda na određenim tačkama u Svrljigu, apeluje na lokalnu samoupravu i nadležne organe da se mesta na kojima se neprestano događaju saobraćajni udesi i sletanja automobila sa kolovoza, obeleže adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i upozorenjima vozačima za opreznije kretanje.

Srpska napredna stranka u Svrljigu naročito apeluje za postavljanjem adekvatnog saobraćajnog upozorenja i rešavanjem problema krivine iznad ‚‚SIEN-a‚‚ , kod mesta “ Razbiglava“, gde se godinama u nazad dešavaju saobraćajne nezgode, često i sa tragičnim posledicama, a usled neprilagođene brzine kretanja i često nepoznavanja puta.

I na ostalim mestima u samom gradskom jezgru, Opštinski odbor SNS-a apeluje na lokalnu vlast da dotrajalu ili nepreglednu saobraćajnu signalizaciju zameni ili postavi novu gde je to neophodno, kako bi se sprečole sve učestalije saobraćajne nezgode, uz dodatni oprez vozača.

Uz apel lokalnoj samoupravi i nadležnim organima svrljiški SNS skreće pažnju i na veliki problem parkiranih vozila, naročito pijačnim danom, duž magistralnog puta, od osnovne škole prema rampi, gde je otežano kretanje i vozila i pešaka, a naročito naših najmlađih sugrađana koji su svakodnevno, na putu do škole, izloženi velikom riziku ‚‚ .

 

PREDSEDNIK
O.O.SNS Svrljig
Goran Jeremijić

8 Komentara

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *