Naša svrljižanka novo lice godine

Broj pregleda:

Naša svrljižanka novo lice godine 1

Finale“ Nivea angel star“ izbora za nova lica, u organizaciji modnog studija „Click“ i magazina „Joy“, održano je sinoć u šoping molu“ Delta City“.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Nađa Gavrilović iz Svrljiga (u sredini), dok su drugo, odnosno, treće mesto osvojile Sonja Pavlica i Monika Đokić.

Sve tri devojke očekuje snimanje editorijala i naslovne strane za najpopularniji magazin među mladima „JOY“, učešće na revijama jesenjeg „Fashion Weeka“ i profesionalni ugovor sa modnim studiom „Click“. One su ovom prilikom nagrađene i platnim karticama u vrednosti od 1.000, 500 i 300 evra.

Najuspešnije među 20 najlepših devojaka, koliko ih je ušlo u finale, birali su predstavnici stučnog i modnog žirija, koji su činili Nenad Radujević, direktor modnog studija „Click“, Milica Milić, direktorka korporativnih komunikacija & PR Color Press Grupe, Bojana Kesić, urednica Ekskluziva kao i predstavnici sponzora.

„Modni karavan“ sastavljen od stručnjaka modnog studija „Click“ i magazina „Joy“, obišao je veliki broj gradova u Srbiji, u potrazi za budućim zvezdama modnih magazina i manekenskih pista.

Za nekoliko meseci, više od 1.000 devojka prošlo je kastinge, a za 20 najlepših, bila je obezbeđena profesionalna obuka i priprema za finalno takmičenje.

izvor: Blic

Povezano:

Pročitajte i ovo: