Ljajić razgovarao sa građanima

Broj pregleda:

Rasim Ljajić danas je boravio u Svrljigu i razgovarao sa građanima o njihovim problemima iz delokruga nadležnosti Ministarstva rada i socijalne politike.

Ova akcija je privukla pažnju građana Svrljiga pa se ispred Centra za socijalni rad veoma brzo okupilo oko pedesetak građana, spremnih da predstavnicima ministarstva izlože svoje svakodnevne probleme.  Cilj razogovora sa građanima je povećanje efikasnosti rada službi u oblastima socijalne zaštite, rada i radnih odnosa, boračko invalidske zaštite, inspekcije rada i bezbednosti i zdravlja na radu.
Građani su tokom razgovora bili upućivani kako mogu ostvariti neka od svojih prava, ali i upoznavani sa razlozima zbog kojih do sada nisu mogli da ih ostvare.

Ministar Ljajić je u predhodnih nekoliko meseci već razgovarao sa građanima Leskovca, Petrovca na Mlavi, Malog Zvornika, Knjaževca, Majdanpeka i drugih opština.

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+48 (24h)
11,275
Zaraženih
0
+1 (24h)
240
Preminulih
0
55.67%
6,277
Izlečenih
0
42.2%
4,758
Aktivno
+78,489 (24h)
5,756,635
Zaraženih
0
+4,089 (24h)
355,743
Preminulih
0
50.8%
2,476,775
Izlečenih
0
50.8%
2,924,117
Aktivno


3 Responses

  1. ljutko Odgovori

    Ovo je dobro ispalo.Kao spanska ili ti neka serija u reziji direktorke centra.Niko nije znao da ce u Svrljigu doci ministar Ljajic pa cak ni njegov predsednik OO SDPS (jeste da je covek u USA) ali ima svog zamenika.“SOCIJALNO UGROZENI“ gradjani Svrljiga imali su puno pitanja za ministra-naravno ona blaga koja im je dala doticna.Ljudi koji stvarno imaju probleme nisu mogli da dodju do ministra od silnog obezbedjenja pa cak i naseg svrljiskog koje je za danas angazovano u centar za socijalni rad.Tako da svrljiski problemi i dalje ostaju u Svrljigu a ugrozeni su samo iskorisceni da kao nekada Titovi pioniri masu rucicama dok Ministar dodje i ode-sramota…

  2. ratko Odgovori

    to sto njegovi (SDPS) nisu znali mozda je posledica lose koordinacije ili ZABRANJENA tesna saradnja lokalaca sa USS,a mozda samo i on ne zeli da se stranacki aktivira kad radi drzavni poso. Za nekog tako upucenog sta je sve danas bilo,bolje je takvu sumnju izraziti hrabro u tekstu nego nagadjati pod nikom u komentaru. Dobronamerno…

  3. pera Odgovori

    Pa zato sto Rasim Ljajic podrzava DS,a ovde je “ predsednik“ zabranio da se drugacije misli osim za njegovu stranku!

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top