Otvorena Majska izložba slika

Ukupan broj pregleda:

U okviru obeležavanja Dana opštine Svrljig 8. maja otvorena je Majska izložba slika svrljiških slikara 2017.

Izložbu je otvorio Marko Mladenović, direktor Centra za turizam, kulturu i sport, a prisutnima se u ime Opštine Svrljig obratio i poželeo uspeha u daljem radu Miroslav Marković – pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

O samoj izložbi i učesnicima govorila je svrljiška književnica Milica Milenković.

Inače, izložba slika svrljiških slikara biće postavljena u holu Centra do 18. maja.

Na Majskoj izložbi svrljiških slikara 2017. koja se održava u sklopu obeležavanja dana opštine Svrljig u organizaciji Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig, učestvuje 9 slikara koji žive ili su poreklom iz Svrljiga  i to: Marijana Stojadinović, Katarina Lazić, Božica Milojević, Marko Nikodijević, Vladimir Cvetković, Miljan Milenković, Dušan Vasić, Siniša Milojković i Dragan Radonjić.

6 Komentari

  • Ovo je verovatno bilo popodne sobzirom da se Direktor dovuko na poso, pre dvanaest covek ne moze nikad da ga nadje. Institucije su pravim kadrovima poverene, bravo Cumi!!!!!

  • Bitno da iz Mazdu mudžahedin ne izlazi. Danima je parkirana ispred Kockarskog Centra. Mnogo je uradeo za razvoj i promociju Svrljiga taj direktor, pa da se malo opusti. Ja bih njemu dao plahetu za postignute rezultate. Kad je mogo Gagić da dobije zato što je vadio pa..u na internet i dobio za to zahvalnicu od Opstine može i Mali Marko za nerad i nedolaženje na poso!!!

  • Nemojte da blatite coveka kad ga i ne poznajete. Ljudi ne prastaju uspeh i to je vas najveci problem pacenici jedni. Pustite mladog coveka da radi svoj posao.

  • Marko Mladenović je neobuzdan ali dobar čovek ! Jedini konobar koji je nekada radio u Tref i nije krao goste i gazdu.

  • Mare svaka cast na angazovanju. Samo napred

  • Poštujte svog sveca, Sv.Marka!!! Auto je da se vozi, hleb da se jede, a kladionica za zabavu, umerenu podrazumeva se … Ne bogohulite i ne mislite zlo drugome.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *