Iz Velikog brata u USS

Ukupan broj pregleda:

Prijem novih članova, pojoprivreda i stvaranje asocijacije seljačkih stranaka bile su teme sednice Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Nišu. Sednici su prisutvovali predsednik USS Milija Miletić i predsednik Opštiskog odbora USS u Svrljigu dr Aleksandar Ignjatović.

Prigodnim činom u članostvo je primljen Dušan Bogdanović  poljoprivrednik iz Galibabinca inače široj javnosti poznat kao zvezda rijaliti šoua ,, Veliki brat ,, . S’njim je u USS učlanjena I njegova supruga Radojka Bogdanović.

’’Ja sam seljak – poljoprivrednik i procenio sam da mi je mesto u seljačkoj stranci jer je vode iskreni i pošteni ljudi koji su veoma zainteresovani za poboljšanje uslova u poljoprivredi i standarda života na selu. Vidim da se tu učlanjuju najviđeniji domaćini pa smatram da je i meni mesto uz njih –  u jedinoj stranci u Srbiji koja brine i bori se za seljake. Posebno sam inpresioniran interesovanjem i preduzimljivošću predsednika Miletića , čoveka iz naroda, poštenog i iskrenog i dobrog domaćina koji se i sam bavi poljoprivredom i ima podršku naroda , rekao je Bogdanović prilikom potpisivanja pristupnice’’.

Predsednik Opštinskog odbora ,, Mediana ,, u Nišu, Marko Pujović, na sednici je izneo brojne dileme poljoprivrednika oko žetve jer se još uvek ne zna cena žita, nema čvrstih dogovora sa kombajnerima pa su poljoprivrednici u problemu da li da ovogodišnji rod žita skladiraju ili prodaju nakupcima.

O problemima oko žetve govori je predsendik Miletić nagoveštavajući da će Ujedinjena sečljačka stranka preko svog odbornika u Skupštini grada Niša Čedomira Zdravkovića, inače predsednika Gradskog odbora USS u Nišu,  prezentirati ovaj problem nadležnima i tražiti pokretanje akcije. Predsednik Miletić je naglasio da treba inicirati predlog da se poljoprivrednicima pomogne time što bi iz Fonda poljoprivrede plaćena žetva seljacima čija su polja znatno oštećena od grada.

Ekspanzija seljačke stranke nastavlja se ne samo na području Niša i ostalih gradova Srbije, poput Kraljeva i Bora već prema najavi predsednika Miletića i van granica Srbije. Predsednik Miletić je ovom prilikom prvi put obnarodovao inicjativu da je na pragu stvaranje asocijacije seljačkih stranbaka na područu Ex Jugoslavije. Naime, Ujedinjena slejačka stranka potpisala je sporazum o saradnji sa Slovenačkom ljudsko /seljačkom/ strankom. U toku su pripreme za potpisivanje sporazuma o saradnji  sa Hrvatskom seljačkom strankom.Cilj udruživanja je razmena iskustava, primena saznananja o stausu i ulozi seljačkih stranaka u drugim republikama i na neki način internacionalizacija problema seljačkog pitanja – problema sela i poljoprivrednika te nastojanja za poboljšanje standarda života  seljaka.

9 Komentara

 1. pera

  08/07/2011 u 10:31

  Kupio Duleta za mobilni,,,

 2. MAGNUS

  08/07/2011 u 15:30

  HAAHA,ovo je smesno sada cemo gledati drugi deo velikog brata u Svrljigu,oni uzimaju pare a grad propada.E pali ste veoma nisko kada jurite duleta za clana,jos nisam video da je neko pristupio obrazovan i pismen u USS.

 3. SuperHik

  08/07/2011 u 15:52

  Mislim da su Dule i cela njegova porodica vec clanovi G17…
  Klasičan školski primer populizma i demagogije od strane g. predsednika Miletića…

 4. Mile

  09/07/2011 u 01:29

  nashli se marvenjaci

 5. ljutko

  09/07/2011 u 02:42

  Nemoj tako,necemo Pero o tome kako i zasta!Predsednik da je kao u Duletovom opisu,niko mu od Svrljizana nebi zamerio da je na ime reprezentacija,koje bi na njegov znan nacin opravdao na sokice i sl.pustio neku stotku ljudima kredita da glasaju za Duleta,mozda bi Dule i pobedio.Ja sam 100 posto siguran da ti marljivi domacini USS za Duleta za 100 dana nisu pustili ni 1 SMS ! Sta mislis?

 6. pera

  09/07/2011 u 13:44

  svaka cast marljivim i vrednim ljudima,ali mislim da nije posteno sto je vrbovao Duleta,koji je stvarno radan i vredan covek da ga uclani kod njega u stranku.A i slazem se s time da niko „od pera i struke“ tj neko ko ima poljoprivredni ili veterinarski ili neki slican fakultet,nikada da se uclani u ovu stranku, jer bi odmah bio pametniji od vodje pa bi smetalo!!!!

 7. Milan

  09/07/2011 u 19:27

  Što predsednik ne kaže kako se krio u kepeku kola dok su tukli Rističevića,pa je posle toga on počeo da vodi stranku. Isti je Šojić.

 8. Seljober

  09/07/2011 u 23:14

  PA OD PREDSEDNIKA SU SVI PAMETNIJI PA I ONI SA CETRI RAZREDA OSNOVNE SKOLE!DULETA OPRAVDAVAM STO JE UZEO TELEFON JER NJEGOVA SLAVA KOJU JE STEKO U VELIKOM BRATU TRJACE JOS NAJVISE NEDELJU DANA A DO TAD DULE GRABI SVE STO MOZES!PREDSEDNIK JE JAK NA RECIMA ALI NA DELIMA TO BAS I NIJE TAKO!

 9. Mile

  10/07/2011 u 08:27

  ako je ovaj dusko vredan covek-ja sam barak obama! jedan ko pacijent place kad se shisha, drugi preti ce skache od terasu kad ga smene…

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *