Fudbaleri nižu pobede
Preobraženje

Fudbaleri nižu pobede

Broj pregleda:

Po lepom i sunčanom vremenu, pred oko 200 ljubitelja fudbala, FK Svrljig upisao je četvrtu pobedu nad ekipom Zaplanjac iz Gadžinog Hana rezultatom 2:1 (1:0).

utakmica02

Svrljižani munjevito hitaju ka vrhu Niške zone. Oni su u nastavku druge polusezone četiri puta trijumfovali a samo dva puta bili poraženi. Tako su danas, na svom terenu po lepom i sunčanom vremenu, rezultatom 2:1 porazili ekipu Zaplanjac, koja je u predhodnom periodu savladala konkurente za ulazak u viši rang Moravac i Vlasinu.

Golove za Svrljig postigli su Đurić u 36. i Ilijić u 65. minutu.

Žalim za propuštenim šansama koje smo imali danas ali sam u isto vreme zadovoljan dosadašnjim rezultatima koje smo postigli. Pored malih oscilacija u ekipi i dva kiksa zadnjeg reda nemam drugih zamerki na funkcionisanje ekipe, rekao je za Svrljiške novine  predsednik kluba FK Svrljig Dejan Branković.

Veoma je bitno pomenuti, pored svih igrača koji u najboljem svetlu predstavljaju i brane boje Svrljiga, Nenada Ilijića koji na skoro svakoj utakmici postigne po nekoliko golova za svoj tim.

U narednom 23. kolu Svrljižani putuju u Pukovac gde će snage odmeriti sa istoimenom ekipom. Inače, do kraja ove sezone ostalo je svega još 8 utakmica.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: