Vozim Mana prikolicu

Foto vest: Zakrčili saobraćaj

Ukupan broj pregleda:

Danas oko 13 časova došlo je do kraćeg zakrčenja saobraćaja u ulici Vase Albanca, kod gradskog parka. Put zakrčili zablokirani kamioni!

Naime dva teretna vozila, kamiona, nisu uspela da se mimoiđu u jednoj od najširijih ulica u Svrljigu. Parkirana vozila i sneg koji nije uklonjen sa leve i desne strane ivice kolovoza, prouzrokovali su kraće zakrčenje saobraćaja u ulici Vase Albanca, glavnoj frekvenciji prema turističkoj destinaciji Babin zub.

Nije ovo prvi put. Zbog parkiranih automobila često dolazi do zastoja, komentarsali su na licu mesta očevidci.

Parkiraju se i na mesta za invalide

Ogroman problem stvaraju pojedinih vozači koji svoja vozila parkiraju u suprotnom smeru što dodatno otežava saobraćaj, a za šta je propisana i novčana kazna.

Saobraćaj koji se odvija na ovakav način i to u zimskim uslovima, pored vozača  ugrožava i pešake, te ovom prilikom apelujemo na nadležne da ovaj problem u gradu što pre reše. Ovakva slika dovodi u pitanje i razvoj turizma, jer kako to vole političari da kažu “infrastruktura i saobraćajnice“ su jedan od preduslova za ravnomerni razvoj turizma, za šta Svrljig trenutno nema prelaznu ocenu.

Inače ovo nije prvi put,  Svrljiške novine su i ranije pisale o ovom problemu i problemu bahatog parkiranja  na mestima za invalide.

2 Komentari

  • vidi ka moj komša rade,gde on da ne prodje ovde on ovim kamionom kroz iglene usi prolazi 😀

  • Saobraćaj koji se odvija na ovakav način i to u zimskim uslovima, pored vozača ugrožava i pešake

    kako pesake,osim onih sto se krecu ulicom da se naprave frajeri

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *