STIŽE I BANKA

Stigao bankomat Poštanske štedionice

Ukupan broj pregleda:

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića danas je u Svrljigu postavljen bankomat “Poštanske štedionice“.

bankomat

Po rečima Milije Miletića ovo je uvertira pred dolazak i otvaranje banke “Poštanske štedionice“ koja će svoje prostorije imati u užem centru Svrljiga.

Imajući u vidu da Svrljig vapi za još nekom bankom, Miletić se početkom oktobra 2015. godine sastao sa predsednikom IO “Poštanske štedionice“ dr Srđanom Cekićem i razgovarao na temu otvaranja Banke, pa je samim tim današnje postavljanje bankomata prva faza dogovora.

Kao što smo prethodno dogovorili “Poštanska štedionica“ stiže u Svrljig. Moji Svrljižani će sada moći da koriste usluge ove banke, a relativno brzo “Poštanska štedionica“ otvoriće svoje prostrije u Svrljigu, rekao je Miletić.

Inače, Svrljižani već uveliko koriste bankomat koji se nalazi u centru Svrljiga, kod prodavnice “Trofej“, između Hotela i Policijske stanice.

Savremeni elektronski platni promet i sve bankarske usluge: dinarska i devizna štednja, tekući i devizni računi, platne kartice domaćih i najvećih svetskih brendova, devizni transferi, kreditne linije za privredu i stanovništvo, izdavanje garancija, rad sa hartijama od vrednosti, samo su deo bankarske ponude Banke Poštanska štedionica, a.d., Beograd.

6 Komentara

 1. Vlada

  13/01/2016 u 15:27

  Svaka cast za bankomat, izgleda svetski. Bez naseg narodnog poslanika ovo ne bi bilo moguce…

  Jos samo i da zaradimo negde pare koje cemo da podizemo sa bankomata…

 2. cika MINJA

  13/01/2016 u 21:43

  Hvala mu

 3. pera

  14/01/2016 u 23:15

  Pored bankomata mozemo samo da se slikamo.Ovde ce samo Kicko da ima vajdu jer ce mu placati zakup prostora i niko vise.Milijo zaj**i bankomate i gluposti nego omoguci ljudima da rade i zarade.Kad ja imam pare na racunu lako cu ja s podizanjem.

 4. pera

  14/01/2016 u 23:19

  Xaxaxa ovaj Pluzinac ne zna ni karticu da ubaci a kamoli da podigne pare.Alo ne gura se tu halo kartica nije to halo govornica.

 5. AE10.

  16/01/2016 u 10:19

  Bravo! Svaka cast! Ljudi koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom, ne gledaju u svoje „dvoriste“, uvek ce biti protiv osoba koji pokusavaju da poboljsaju stanje i koji su uspesni u tome, koji idu dalje i uvek nacine korak vise. Na takve ljude se ne treba osvrtati, zavidne i nezadovoljne u svakom pogledu! Da je tako, kao sto pojedinci kazu, ne bi „Pluzinac“ dogurao toliko daleko. Inace, on se ponosi time sto je „Pluzinac“, ne stidi se porekla, niti seljaka.

  • pera

   16/01/2016 u 18:46

   Prijatelji pogledaj klip.U ovom slucaju se ne misli na Miliju nego na ovog uvlakaca sto zeli da se slika i pokaze da je penziju steko u policiji.Svojim gestom je to i pokazao.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *