FISKALNI MONITOR

Javna prezentacija Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig

Ukupan broj pregleda:

1_najava_za_fb

Fiskalni karavan se nastavlja – Javna prezentacija “Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig”.

Pozivamo Vas da priključite građanskoj inicijativi o transparentnom trošenju novca iz budžeta Opštine Svrljig i  prisustvujete javnoj prezentaciji “Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig.

Ulična akcija će se održati u petak 2. avgusta na gradskom trgu, a prezentacija u subotu, 3.  avgusta, u 11 časova u kafiću Incognito u Svrljigu.

Cilj inicijative je upoznavanje građana Svrljiga sa važnim datumima za donošenje opštinskog budžeta i trenutka kada se građani mogu uključiti u sam proces odlučivanja.

Nakon ulične akcije, održaće se javna prezentracija ključnih informacija i podataka potrebnih za razumevanje godišnjeg finansijskog plana opštine Svrljig  na jednostavan i vizuelno razumljiv način. Građani će biti upoznati sa svojim pravima u vezi sa kreiranjem opštinskog budžeta, koje su kapitalne investicije u 2013. godini, kao i iz kojih izvora novac dolazi u opštinski budžet.

Učesnici:

Marko Mladenović, član opštinskog Veća

Marina Đenić, koordinator projekta

4 Komentara

 1. MILAN

  21/07/2013 u 18:33

  od kad mi imamo gradski trg

 2. Neshony

  23/07/2013 u 10:15

  – Hoćemo da postignemo još bolji rezultat. Voleo bih da i na drugim nivoima vlasti (u pokrajini i na gradskom nivou) toliko rade, a ne da im se posao svede na sat i po i odlazak u kafanu – rekao je Vučić.

  http://www.blic.rs/Vesti/Politika/

  • drnnndrnnn

   23/07/2013 u 16:14

   Ma svemoguci, prvi, drugi, peti podpresednik, pa ministar na ovo i na ono, ma samo da nauci sve nas da sklopimo rucice, da se napucimo i da svi tako uspesni kao hot lips odemo u pet…. Radikalski europejac, isuvise tuzno da bi bilo smesno!!!!!!!!!

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *