Zorana Mihajlović otvorila bazen u Svrljigu
NOVI POČETAK

Zorana Mihajlović otvorila bazen u Svrljigu

Broj pregleda:

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović svečanim presecanjem vrpce ozvaničila je novi početak i otvorila kupališni kompleks ”bazeni Pastirište” u Svrljigu.

bazen-otvoren

Bazen koji nosi naziv ”Pastirište” otvoren je jutros oko 9 časova, a presecanju vrpce, pored potpredsednice Vlade, prisustvovali su i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić, predstavnici loklane samouprave, predstavnici Centra za turizam, kulturu i sport – u čijoj je nadležnosti bazen, kao i veliki broj Svrljižana.

Bolja infrastruktura i veća ulaganja u jugoistok zemlje su prioritet za razvoj ovog dela Srbije. Svrljig je lepo mesto i biće još lepše posle uređenja saobraćajnica i otvaranja novih firmi, istakla je Zorana Mihajlović.

0E0A7977-Recovered

Bazen se nalazi na sportsko-rekreativnom centru ”Pastirište” i okružen je sportskim terenima, u blizini je fudblaski klub ”Svrljig”, rukometni klub ”Progres”, Dom zdravlja, reka Svrljiški Timok i nalazi se u neposrednoj blizini centra.

0-0-2

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kaže da će novi bazen promeniti celokupnu sliku Svrljiga i da će u narednom periodu biti deo privrednog rasta svrljiške opštine.

Otvaranje je priređeno u okviru emisije ”Žikina šarenica” koja je danas uživo emitovana iz opštine Svrljig.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: