Završena rekonstrukcija škole, kreće izgradnja sportske hale?

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi Republike Srbije koji su bili u radnoj poseti Pirotu. 

Foto: Vanja Keser

Predsednik Vučić je danas obilazio osnovne i srednje škole u Pirotu i tamo razgovarao sa predsednikom opštine Vladanom Vasićem i sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem o trenutnom stanju u  ovim opštini.

Foto: Vanja Keser

U Svrljigu je rekonstruisana Osnovna škola od temelja do krova, sada izgleda mnogo lepše, ali na prvom mestu nam je energetksa efikasnost i bolji ambijent za svu decu koja pohađaju osnovno obrazovanje u Svrljigu. U narednom periodu gradićemo sportsku halu i o tome sam danas razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je Milija Miletić.

Inaće, Vučić je, nakon obilaska Osnovne škole „8. septembar“ i Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Mladost“ u Pirotu, rekao novinarima da je država u obnovu tih škola uložila oko 800.000 evra, odnosno 65 miliona dinara za „8. septembar“ i 32 miliona dinara za „Mladost“.

1 Komentar

  1. Mihajlo

    31/07/2017 u 02:10

    Dali ce i ovo biti prazna prica kao i od dvehiljde i neke, dosta je bilo , nadam se da ce sada biti stvarno sportska halaa prioritert, pa jedno malo Zitoradje ima halu jos pre dvadeset god.. aaaaaaaaajde dosta smo lagali vreme je izgradite vec jednom tu spotsku halu .

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *