ZAHVALNOST: Značke i Zahvalnice Svrljižanima koji su dobrovoljno služili vojsku

Broj pregleda:

Vojnim obveznicima sa teritorije opštine Svrljig koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem, u periodu od 2011. do 2015. godine uručene su Značke i Zahvalnice otadžbine.

ZAHVALNOST: Značke i Zahvalnice Svrljižanima koji su dobrovoljno služili vojsku 1

Na svečanosti u sali Skupštine opštine Svrljig, koja je organizovana sa ciljem promocije služenja vojnog roka, prisustvovali su, pored vojnika i članova njihovih porodica i predstavnici i direktori javnih ustanova i preduzeća, Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Govor načelnika Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš, pukovnika Nenada Markovića

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 13 november 2018

Značke vojnicima na dobrovoljnom služenju vojnog roka sa oružijem i Zahvalnice otadžbine, uručili su načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš pukovnik Nenad Marković i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa čije teritorije je 10 mladića i devojaka dobrovoljno služilo vojni rok sa oružjem.

ZAHVALNOST: Značke i Zahvalnice Svrljižanima koji su dobrovoljno služili vojsku 2

Ovu generaciju vojnih obveznika pozdravila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, a svečanosti je prisustvovao i narodni poslanik Milija Miletić.

Narodni poslanik Miletić čestitao vojnicima iz Svrljiga

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 13 november 2018

Na kraju priređen je kulturno-zabavni program u kojem su učestvovali mladi gajdaši iz Svrljiga Vuk Milenković i Filip Savić.

Vuk Milenković i Filip Savić

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 13 november 2018

Povezano:

Pročitajte i ovo: