VREDNA DONACIJA: ‚‚Risk Engineering“ donirao manastiru u Pirkovcu 150.000 dinara

Broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković u pratnji predstavnika bugarske kompanije ‚‚Risk Engineering“’ posetili su manastir Sveti Arhangel Gavrilo i igumana Varnavu i razgovarali o daljem razvoju verskog turizma i ove svetinje.

VREDNA DONACIJA: ‚‚Risk Engineering'' donirao manastiru u Pirkovcu 150.000 dinara 1

U prethodnom periodu vlasnica kompanije ‚‚Risk Engineering“ Neli Beširova donirala je svrljiškom manastiru Sv. Arhangel Gavrilo 150.000 dinara za nastavak infrastrukturnih radova na izgradnji konaka i drugih objekata koji su u izgradnji.

VREDNA DONACIJA: ‚‚Risk Engineering'' donirao manastiru u Pirkovcu 150.000 dinara 2

Tim povodom, Iguman Varnava po povratku iz Romunije zahvalio je direktorki firme ‚‚Risk Engineering“ i predstavnicima uručio zahvalnice za doprinos u razvoju manastira.

Miroslav Marković zahvalio kompaniji ,,Risk’’ iz Bugarske koja je donirala 150.000 dinara manastiru Sveti Arhangel Gavrilo u Pirkovcu za unapredjenje infrastrukture

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 9 oktober 2018

Inače, kako smo nezvanično saznali, ‚‚Risk Engineering“ DOO Svrljig počinje sa radom 1. novembra, a o detaljima i konkretnijim informacijama kada je u pitanju ovaj bugarski investitor, blagovremeno ćemo vas obaveštavati.

Povezano:

Pročitajte i ovo: