USPEŠNA AKCIJA: Porodica Malićević dobila krov nad glavom

Broj pregleda:

Petočlana porodica Malićević iz Niševca koja živi u jako teškoj ekonomskoj situaciji, uz pomoć Lokalne samouprave, a na inicijativu pomoćnika Miroslava Markovića i većnika Tarzana Asanovića dobila je krov nad glavom.

krov-na-kuci-malicevica

Naime, oko nabavke krova i sanaciju istog pomogla je Opština Svrljig, kao i zaposleni u lokalnoj samoupravi koji su davali dobrovoljne priloge kako bi pomogli ovoj porodici.

Pogledajte kakav je krov bio na kući porodice Malićević, neverovatno (FOTO)…

Od trenutka kada smo se upoznali sa stanjem na terenu i situacijom u kojoj se nalazi ova porodica, odmah smo preduzeli neophodne mere da im pomognemo kako ne bi dočekali zimu bez krova, rekao je Marković.

Krov na porodičnoj kući Malićevića nalazio se u veoma lošem stanju, svakog dana stanje se pogoršavalo jer je prokišnjavao u velikoj meri i onemogućavao ljudima da normalno žive.

malicevic

Zahvaljuje se pre svega Opštini i ljudima koji tamo rade što su imali sluha da svi zajedno pomognemo u nevolji i kada je najpotrebnije. Sada kada je krov postavljen, oni mogu bezbrižno da dočekaju zimske dane, poručio je Marković.

Marković je poručio da je Opština Svrljig uvek spremna da izađe u susret kada je to najpotrebnije, te da ima sluha za potrebe svojih građana.

Povezano:

Pročitajte i ovo: