OŠTRO OD SAMOG STARTA

Uredno vodosnabdevanje ili napuštanje položaja!?

Broj pregleda:

Prvi ovogodišnji sastanak predsednika opštine sa direktorimma javnih ustanova i preduzeća održan je u ponedeljak, 6. januara.

direktori

Kako stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig zaključeno je da se lane radilo domaćinski i da su svi obavili uglavnom sve dogovorene zadatke i poslovnu godinu završili uspešno, bez gubitaka.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić naglasio je da je rekonstrukcija vodovodne mreže i uredno vodosnabdevanje Svrljiga i svih sela, prioritet svih prioriteta u ovoj godini.

Ili će vodosnabdevanje biti uredno ili će rukovodioci preduzeća za to zaduženih morati da napuste svoje položaje a i ja sa njima, istakao je predsednik Miletić govoreći o zadacima javnih ustanova i preduzeća u 2014. godini.

Bolja javna rasveta, pojačanje voznog parka medicinarima, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona!

Miletić je pored vodosnabdevanja i uređenja kanalizacije, kao prioritetne zadatke direktorima odredi uređenje javne rasvete, sređivanje ambulanti po selima i pojačanje voznog parka medicinskim radnicima za teren, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona.

Inicijativa za saniranje sportske sale u Izvoru

U određivanju zadataka za tekuću godinu bilo je reči o neskorišćenom prostoru sporske sale u selu Izvor. Predloženo je da se oformi komisija koja bi pokrenula inicijativu njenog saniranja i dovođenja u prvobitno stanje i namenu, posle korišćenja u svrhu kolektivnog centra za raseljena lica. Smatra se da sala ove seoske škole, kakve nema na celom području svrljiške opštine ,može da bude potencijalnia mogućnost razvoja sporta i turizma.

I ovom prilikom predsednik Miletić je zahtevao strogo poštovanje radne discipline u svim ustanovama i preduzećima, korektan odnos sa strankama i efikasno obavljanje posla u interesu žitelja Svrljiga i okolnih sela.

Stroži kriterijum zbog izostajanja sa sastanaka direktora i predsednika?

Direktorima ustanova koji su izostali sa ovog sastanka poručeno je da im je prisustvo radna obaveza i da se nedolazak ne sme ponoviti.

Povezano:

Pročitajte i ovo: