U Domu zdravlja se izjašnjavali o radu menadžementa - Svrljiške novine
POGLEDAJTE REZULTATE

U Domu zdravlja se izjašnjavali o radu menadžementa

Broj pregleda:

Protekle nedelje opštinsko rukovodstvo zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić, sekretar SO Svrljig Mariola Gagić i savetnik za zaštitu prava pacijenata Snežana Milutinović razgovarali su sa zaposlenima svrljiškog Doma zdravlja gde je u proteklom periodu sprovedena anekta o radu menadžemnta ove zdravstvene ustanove. 

dom-zdravlja-svrljig-2016

Naime, sprovedena je anonimna anketa, pre raspisivanja konkursa za izbor direktora Doma zdravlja, pa su se zaposleni izjašnjavali o radu menadžementa ove ustanove.

opstinsko-rukovodstvo

Radnici svrljiškog Doma zdravlja su se izjašnjavali da li su zadovoljni ili ne, radom celokupnog menadžementa, rekao je Jeremijić.

Od 18 doktora, njih 6 glasalo je za podršku aktuelnom menadžmentu Doma zdravlja, dok je ostalih 12 glasalo suprotno.

Što se tiče medicinskih sestara i nemidicinskog osoblja, od ukupno 44 zaposlenih, za podršku menadžmentu glasalo je samo 16 dok je 27 bilo protiv, a samo jedan listić bio je nevažeći.

menadzment

Na ovaj način Lokalna samouprava ispoštovala je i uvažila mišljenje zaposlenih u kolektivu, što će po svemu sudeći ovo postati praksa, pa će zaposleni, ali i pacijenti, u buduće imati prilike da ocene rad Doma zdravlja i na taj način poboljšaju rad kolektiva.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: