POGLEDAJTE REZULTATE

U Domu zdravlja se izjašnjavali o radu menadžementa

Broj pregleda:

Protekle nedelje opštinsko rukovodstvo zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić, sekretar SO Svrljig Mariola Gagić i savetnik za zaštitu prava pacijenata Snežana Milutinović razgovarali su sa zaposlenima svrljiškog Doma zdravlja gde je u proteklom periodu sprovedena anekta o radu menadžemnta ove zdravstvene ustanove. 

dom-zdravlja-svrljig-2016

Naime, sprovedena je anonimna anketa, pre raspisivanja konkursa za izbor direktora Doma zdravlja, pa su se zaposleni izjašnjavali o radu menadžementa ove ustanove.

opstinsko-rukovodstvo

Radnici svrljiškog Doma zdravlja su se izjašnjavali da li su zadovoljni ili ne, radom celokupnog menadžementa, rekao je Jeremijić.

Od 18 doktora, njih 6 glasalo je za podršku aktuelnom menadžmentu Doma zdravlja, dok je ostalih 12 glasalo suprotno.

Što se tiče medicinskih sestara i nemidicinskog osoblja, od ukupno 44 zaposlenih, za podršku menadžmentu glasalo je samo 16 dok je 27 bilo protiv, a samo jedan listić bio je nevažeći.

menadzment

Na ovaj način Lokalna samouprava ispoštovala je i uvažila mišljenje zaposlenih u kolektivu, što će po svemu sudeći ovo postati praksa, pa će zaposleni, ali i pacijenti, u buduće imati prilike da ocene rad Doma zdravlja i na taj način poboljšaju rad kolektiva.

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+0 (24h)
11,354
Zaraženih
0
+0 (24h)
242
Preminulih
0
57.46%
6,524
Izlečenih
0
40.41%
4,588
Aktivno
+3,227 (24h)
6,029,645
Zaraženih
0
+371 (24h)
366,792
Preminulih
0
49.82%
2,659,116
Izlečenih
0
49.82%
3,003,737
Aktivno


6 Responses

 1. Despot Odgovori

  Mislim da Igor Davidović treba da preuzme i reši stanje u DZ. On je jedini koji to može da završi. Neka spasi DZ kao Betmen grad Gotam.

 2. Branislav Odgovori

  Ovi ljudi ovde su svi za lečenje a ne oni nekog da leče!

 3. Malisa Odgovori

  Da nece mozda veterinar da bude direktor!?Mada kad bolje razmislim ovi ovde nazovi doktori samo pisu upute i ne zovu ih dzabe andoldzije jer za drugi lek i ne znaju.Dom zdravlja treba zatvoriti jer ne doprinosi boljem zdravlju gradjana

 4. Malisa Odgovori

  Xaxaxaxa veterinar se krije iza monitora.Dzabe konkurs jer bilo kog da izaberu za direktora Muruza ce mu biti sef.

 5. DON KIHOT Odgovori

  Nije iskljuceno i da veterinar bude direktor,covek menja stranke preko noci samo da bi bio u vlasti.Buduci direktor je onaj ko se prvi uclani,ili promeni stranku u USS.Strucnost,savest,sposobnost,ma koga je u opstini briga za to.Zato je i ustanova i njeni radnici takvi kakvi su

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top