Turisti iz Slovenije obišli Svrljig
POSETA

Turisti iz Slovenije obišli Svrljig

Broj pregleda:

Turisti bratske opštine Šentjernej iz Slovenije, predvođeni novoizabranim predsednikom Radkom Luzarom, obišli su danas opštinu Svrljig.

poseta

Goste su najpre dočekali predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić ispred zgrade Opštine.

Predsednica

Drago mi je da je ste odlučili da turistički posetite Svrljig. Naša mala, ali najlepša opština, ima zaista lepih destinacija koje mogu biti zanimljive stranim turistima, rekla je predsednica opštine i pozdravljajući goste.

Setnja-svrljigom

Narodni poslanik Milija Miletić iskoristio je priliku i pozdravio goste, čestitao novoizabranom županu opštine Šentjernej Radku Luzaru na funkciji, kao i ostalom rukovodstvu tamošnje opštine.

Nastavljamo da negujemo tradiciju prijateljstva naše dve male opštine. Ideja je da ove godine našu saradnju konkretizujemo i napravimo pozitivan pomak u delu privredno-poljoprivredne saradnje, rekao je Miletić.

Ispred-opstine
Župan opštirne Šentjernej Radko Luzar zadovoljan današnjom posetom bratske opštine ističe da saradnja mora da se podigne na viši nivo, i da kako Miletić kaže, akcenat bude stavljen na saradnju u privredno-poljoprivrednom delu.

Nakon posete opštini, turisti su obišli uži centar Svrljiga, kao i etno sobu i etno postavku ”Gorska Vila”.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: