NOVA PUTNA MREŽA

Svrljig dobija uređene puteve

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić rano jutros sastao se u JP “Putevi Srbije“ sa direktorom Zoranom Drobnjakom i direktorom Sektora za javne puteve Zoranom Stoisavljevićem kako bi razgovarao o detaljima i nastavku radova na kompletnom asfaltiranju puta od Gojmanovca do Svrljig, kao i prema Jalovik Izvoru – prema Babinom Zubu.

V__ABDB
Direktor Drobnjak sa Miletićem

Cilj sastanka je dogovoro oko nastavka uređenja puta Gojmanovac-Svrljig, ali i početak novih radova na asfaltiranju puta od Crnoljevice prema Babinom Zubu, odnosno do sela Jalovik Izvor.

Proteklih dana konačno je počela kompletna rekonstrukcija puta Gojmanovac-Svrljig, što smo svi željno isčekivali. Danas smo razgovarali o nastavku i detaljim uređenja tog puta, ali i o početku novih radova – asfaltiranju puta prema Babinom Zubu, što bi Svrljig veoma značilo, rekao je Milija Miletić.

Ukoliko bi bio uređen put od Svrljiga prema Staroj planini, odnosno Babinom Zubu, ova opština bi mogla značajno da napredujue – prvenstveno u ekonomskom pogledu, razvojem turizma, pokretanjem privrednih subjekata i sl.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *