Svrljig bogatiji za 11 beba
AKCIJA OPŠTINE URODILA PLODOM

Svrljig bogatiji za 11 beba

Broj pregleda:

Akcija koju sprovodi Opština Svrljig izdvajanjem novčanih sredstava za sklapanje brakova i novorođenu decu konačno je urodila plodom. U toku prošlog meseca Svrljig je bogatiji za 11 beba, znatno više nego ranijh meseci.

Danas-u-Opštini

Tim povodom, danas, jedanaest novopečenih roditelja primilo je subvencije koje izdvaja Opština Svrljig za mlade bračne parove i za podsticaj nataliteta, odnosno novorođenu decu.

Ovo je zaista nešto najlepše što Svrljig ima, deca su naše bogatstvo i budućnost, izjavio je predsednik Miletić.

Miletic-urucuje-sredstva

Novčana sredstva uručena su i žiteljima koji su sklopili brakove u toku prošlog meseca, a bilo ih je pet.

Podeljena su sredstav jednogodišnje pomoći do godine starosti deteta i sredstava namenjena za nezaposlene porodilje do godine starosti deteta.

Brakove su sklopili Mitić Miljan i Saška iz Ribara (na seoskom području), Ljubomirović Marija i Aleksandar, Nikolić Ivana i Martin, Nikolić-Tasić Jovana i Tasić Milan i Jović Tatjana i Dalibor iz Svrljiga.

Jednokratnu novčanu pomoć za novorođenčad u iznosu od 30 000 dinara dobili su Đorđević Sandra, Janković Milica iz Grbavča, Kostić Verica, Milutinović Zorana iz Beloinja, Mitić Natalija, Mihajlović Maja, Milanović Tijana, Miljković Dragana, Radenković Ljiljana, Nikolić Ivana, Ilić-Svetozarević Jelena.

Pored predsednika opštine Svrljig uručivanju sredstava prisustvovali su i predstavnici Centra za socijalni rad.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: