SVI PUTEVI PROHODNI: Miletić obišao zavejana svrljiška sela - Svrljiške novine

SVI PUTEVI PROHODNI: Miletić obišao zavejana svrljiška sela

Broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić već drugi dan zaredom obilazi zavejana svrljiška sela kako bi se uverio u kvalitet radova Zimske službe koji su povereni JKSP ‚‚Svrljig“ i firmi ‚‚STRABAG“ koja čisti državne puteve koji prolaze kroz Svrljig. 

SVI PUTEVI PROHODNI: Miletić obišao zavejana svrljiška sela 1

Putevi su prohodni, čiste se prioritetni pravci, ali i mahalski putevi kako bi svako mogao da dođe do svoje kuće u selima svrljiške opštine.

Miletić kaže da Zimska služba odlično obavlja svoj deo posla, da je danonoćno angažovanje pokazalo rezultate i da tako treba da se radi.

Put se odlično održava, ali moraju se mesne zajednice više uključiti u sve segmente društva, pogotovu sada kada  je zima i teška situacija za sve, kaže Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić već drugi dan zaredom obilazi zavejana svrljiška sela kako bi se uverio u kvalitet izvršenih poslova Zimske službe #Svrljig

Publicerat av Svrljiške novine Söndag 13 januari 2019

Miletić je najavio da će sutra ujutru nastaviti da obilazi sela u Svrljigu i da razgovara sa meštanima o problemima, ali i o eventualnoj pomoći ljudima gde god je to potrebno.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: