Sveti Sava proslavljen i u Drajincu

Broj pregleda:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je sve obrazovne institucije i njihova isturena odeljenja u okviru obeležavanja školske slave Sv. Save kako bi dečici Svrljiga čestitao njihov dan i razgovarao sa učiteljima, nastavnicima i roditeljima o aktuelnim problemima u školstvu.  

Sveti Sava proslavljen i u Drajincu 1

Naime, danas u selu Drajinac učiteljsko osoblje i učenici OŠ “Dobrila Stambolić“ na prigodan i skroman način obeležili su školsku slavu Sv. Savu.

Tom događaju prisustvovao je i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.

[bs-quote quote=“Čestitam vam u ime Lokalne samouprave vaš dan, slavu Sv. Savu. Posebno sam zadovoljan što današnji dan obeležavamo i na seoskom području, u školi u Drajincu u prisustvu ove divne dečice. Sva deca Svrljiga su naša budućnost i garancija opstanka sela i grada. Staraćemo se, kao i do sada, da im pružimo maksimalnu podršku u svakom pogledu, poručio je Miroslav Marković okupljenima na obeležavanju Savindana u Drajincu. “ style=“style-13″ align=“center“ author_name=“Miroslav Marković“ author_job=“Pomoćnik predsednice opštine Svrljig“ author_avatar=“http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/miroslav-marković.jpg“][/bs-quote]

Savindan u Drajincu proslavljen je u školskoj učionici.

Povezano:

Pročitajte i ovo: