SASTANAK U MINISTARSTVU

Saradnja za bolji ekonomski položaj

Broj pregleda:

Bolja saradnja i razvoj svrljiške opštine u ekonomskom pogledu bio je povod sastanka predstavnika Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave sa predsednicom opštine Svrljig, Jelenom Trifunović, i narodnim poslanikom, Milijom Miletićem, koji je održan sredinom prošle nedelje.

Milija-Jelena

Povoljniji poslovni i ekonomski ambijent i aktiviranje privrednih kapaciteta opštine Svrljig bile su teme prošlonedeljnog sastanka pomoćnika ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave Saše Mogića sa predsednicom opštine Svrljig, Jelenom Trifunović, i narodnim poslanikom, Milijom Miletićem.

Pomoćniku smo predočili goruće probleme naše opštine i zatražili najpre logističku podršku. Dobili smo uverenje da će ministarka Kori Udovički održati sastanak sa predstavnicima Svrljiga, kako bi se direktno upoznala sa svim poteškoćama, istakao je narodni poslanik Milija Miletić.

VladaPredsednica opštine Svrljig ističe da je sada povoljan trenutak da Svrljig krene napred i kroz razne projekte i podršku pojedinih ministarstava, te uz koordinaciju i pomoć narodnog poslanika Milije Miletića stvori bolju privrednu klimu u opštini.

Iz ministarstva poručuju da će se što pre stvoriti uslovi da predstavnici Svrljiga o gorućim problemima razgovaraju i sa ministarkom Kori Udovički.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: