TONA I PO VODE ZA PIĆE

„Rosa“ voda za najmlađe Svrljižane

Broj pregleda:

Kompanija Koka kola donirala je tonu i po pijaće vode „Rosa“ opštini Svlrjig. Balone sa vodom danas su podelili direktor JKSP „Svrljig“ Igor Davidović i pomoćnik predsednika opštine Marko Mladenović.

VODA-ROSA

Deo od planirane količine vode danas je dostavljen svrljiškom komunalcu, a potom su baloni ”Rose” podeljeni ustanovama u kojima prevashodno borave deca – predškolskoj ustanovi „Poletarac“, Osnovnoj i Srednjoj školi.

Srednja-Skola

Zaslugom našeg narodnog poslanika Milije Miletića danas smo isporučili prvi kontigent vode Predškolskoj ustanovi, Marko-MladenovicOsnovnoj i Srednjoj školi. Isporuke će se nastaviti i u narednom periodu, sve god dok voda ne bude bila bakteriološki ispravna, istakao je Marko Mladenović.

Igor-DavidovicDirektora JKSP „Svrljig“, Igor Davidović, ističe da je na snazi zabrana upotrebe vode za piće iz gradskog vodovoda, odnosno vanredno stanje u vodosnabdevanju.

Voda može slobodno da se koristi za kuvanje i tehničku upotrebu, dok za piće mogu koristiti vodu iz naše cisterne koja obslužuje Svrljižane po ustaljenom rasporedu, kaže Davidović.

On kaže da je svaka pomoć dobrodošla, a da se za ovu donaciju zahvaljuje narodnom poslaniku Miliji Miletiću i kompaniji ”Koka kola”.

Marko-Mladenovic---Igor-Davidovic

Dostava vode nastavlja se u ponedeljak u Domu zdravlja i Narodnoj kuhinji.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: