U 2015. GODINI

Projekti iz oblasti poljoprivrede

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić i šef Odseka za privredu Opštine Svrljig Vlada Krstić razgovarali su sa državnim sekretarom prof. dr Zoranom Rajićem o finansiranju projekata iz oblasti poljoprivrede u 2015. godini.

Sa Rajićem u Beogradu

Miletić je tom prilikom istakao da je koordinacija između opštine i ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, ali i drugih ministarstava mnogo lakša, te da će Svrljig imati više mogućnosti za bolji i brži napredak u 2015. godini.

Inače, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Zoran Rajić, je na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, sredinom decembra 2014. godine obišao poljoprivredne useve i voćnjake na teritoriji svrljiške opštine koji su pogođeni elementarnom nepogodom.

2 Komentara

  1. SRPSKA RADIKALNA STRANKA

    31/12/2014 u 20:43

    Pada vlada Aleksandra Vučica zbog nesposobnosti na mestu premijera ako je narod glasao za poskupljenje ,strajkova smanjenje penzija i plata,za lopovluk sns ,brebijanja naroda poslanika ,onda neka ostane ako narode Srbije želite bolje za sebe za svoju decu za buducnost onda oterajmo Aleksandra Vučica i sns u istoriju ZNANJE ima PAMET ima POSTENjE ima ,MUDAR jeste HRABAR jeste i POVERENJE IMA GRADJANA SRBIJE DR.VOJISLAV ŠEŠELJ ZA PREDSEDNIKA SRBIJE .

  2. SRPSKA RADIKALNA STRANKA

    31/12/2014 u 20:51

    Rejitin stranaka:SRS-20,10% od 4.5%,SNS-40% od 64.05-SPS 19.00% od 30.00% sledi DS 15.% itd sprem te se sprem te protivnici silna borba ce da bude kad VOJA ZAGRMI

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *