Intenzivna višečasovna snežna vejavica proteklih dana bila je povod da predsednik opštine Svrljig Milija Miletić sa direktorom Direkcije za Izgradnju grada Srđanom Đorđevićem i direkotrom Javnog komunalnog stambenog preduzeća – Svrljig Igorom Davidovićem obiđu većinu puteva i na licu mesta provere zimsko održavanje saobraćajnica.

Po rečima predsednika i njegovih saradnika putevi koji su obišli prema selima Izvor, Burdimo, Tijovac, Bučum, Okolište, Guševac, Lukovo, Vlahovo i Manojlica su prohodni i njime građani mogu saobraćati nesmetano.

–              Praksa je da svake godine sa najbližim saradnicima i nadležnim ljudima za održavanje puteva  obiđemo sve lokacije na teritoriji opštine Svrljig i uverimo se u ažurnost i kvalitet rada. Zadovoljan sam jer su svi putevi prohodni, stoga naši žitelji mogu nesmetano putovati od sela do grada i obratno. U toku ove nedelje naše terenske ekipe pod budnim okom pratiće dešavanja i prohodnost puteva i prema ostalim selima rekao je predsednik opštine Svrljig.