BILO JE I VREME

POTVRĐENO! Otvara se nova banka u Svrljigu!

Broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su se sastali sa direktorkom ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Filijale Niš Ljubinkom Conić i njenim saradnicima kako bi obišli potencijalne lokacije i lokale za izdavanje u Svrljigu, kako bi ova banka počela sa radom u što kraćem vremenskom roku.

POTVRĐENO! Otvara se nova banka u Svrljigu! 1

Razgovor na temu otvaranju nove banke u svrljiškoj opštini nastavljen je danas, nakon prošlonedeljnog sastanka narodnog poslanika Milije Miletića i predsednika IO ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Bojana Kekića u Beogradu. Tada je dogovoreno da ova Banka otvori svoju ekspozituru i započne poslovanje u Svrljigu. Vredno je napomenuti da je bankomat ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“  Svrljižanima dostupan još od sredine 2016. godine i nalazi se u centru grada.

Drago mi je što će Svrljig dobiti još jednu banku i što je to u pitanju ‚‚Banka Poštanska štedionca“. Očito je da je u Svrljigu uspostavljen povoljan ambijent za poslovanje privrednih subjekata i normalan život građana, što je i predstavnike ove banke motivisalo da otvore svoju ekspozituru baš u Svrljigu, rekao je Miletić.

Sastanak je nastavljen u kancelariji predsednice opštine Svrljig.

Povezano:

Pročitajte i ovo: