POSLANIK OBIŠAO RADOVE

Postavljen krov na sportskoj hali

Broj pregleda:

Na višenamenskoj sportskoj hali postavljen je krov, a za dvadesetak dana očekuje se zatvaranje spoljnih zidova.

sportska hala svrljig

Tim povodom, radove je juče obišao narodni poslanik Milija Miletić i istakao da će svi radovi koji su započeti prošle godine, biti završeni u ovoj kalendarskoj godini, dok će ceo kompleks biti završen u 2017. godini.

Narodni poslanik Milija Miletić obišao radove
Narodni poslanik Milija Miletić obišao radove

Po svemu sudeći izgradnju hale pomoći će i pojedini evropski fondovi, jer je opština Svrljig konkurisala već sa nekoliko projekata na temu “Završetak izgradnje sportske hale“.

Narodni poslanik Milija Miletić dodaje da će bazen na kupališnom kompleksu “Pastirište“ biti završen do aprila meseca, kako bi sugrađani mogli da kupališnu sezonu otpočnu u novom ruhu na polu-olimpijskom bazenu.

7 Responses

 1. Milija do pobede na predstojecim izborima. Samo uz Miliju mozemo dobiti i sportsku halu, bazen, puteve, ulice, trotoare, parkove, i na kraju najpotrebnije – radna mesta koja ce SIGURAN SAM u koordinaciji sa Vucicem obezbediti Svrljigu.

 2. Sportska hala je zapoceta pre sedamnaest godina od kojih je Milija na vlasti dvanaest. Zato se cudim cemu ovi stranacki botovi aplaudiraju, zasto tsj isti nije zavrsio salu vec? Ah, da, nije imao vreme, telio je krave

 3. Dragi Đole,
  Sportsku halu nije započeo Milija Miletić i nije započeta njena izgradnja u vreme USS, već u vreme SPS-a.
  Milija je na vlasti dva mandata, nemojte da preuveličavamo neke stvari. Ako je Ljajić na vlasti 17 godina, onda je i Milija u Svrljigu.
  Realno je da je Milija napravio mnogo za Svrljig i to niko ne može da mu ospori.
  Izgradio je BAZEN o kome su pričale sve vlasti i političke stranke, čak su mu i u kampanji pre četiri godine nosili bazen pred opštinska vrata, bruka i sramota i da je onaj ko je to radio da se pokrije ušima i da ćuti!
  Što se tiče telenja, nije tačno, Milija marljivo radi, u odnosu na mene i tebe koji sada ovo vreme ubijamo tako što se prepucavamo. Da smo mi kao Milija, naš Svrljig bi bio lepše mesto za život, ali nažalost nismo.
  Pored bazena, on je napravio ulice, trotoare, uveli smo među prvima LED rasvetu u užem delu grada o kojoj niko ne piše (ne znam zašto), podignuta je balon sala, započeta rekonstrukcija mnogih vodovodnih mreža i kanalizacionih, uređena su sela, i radi se i dan danas.
  Raduje me što Milija ne trči pred izbore, jer on uvek trči i radi.
  Godinama unazad je gradio infrastrukturu i trebamo mu biti zahvalni na tome.
  Hajde prokomentariši to što nemamo višak upošljenih, nego manjak od 22 radnika??!! Jel imaš šta reći? NE! Tvoj odgvor je NE, a imao bih da je 22 viška, i smejao bi se tim ljudima koji bi sutra ostali bez posla.
  Takvi ste vi svi ovde koji hejtujete gospodina Miletića.
  Ali MILIJA IDI SAMO NAPRED I NE OBRAĆAJ PAŽNJU. U NOVE POBEDE.

 4. Milija samo napred i do pobede na predstojecim izborima. Lalinac je uz tebe kao i gradska opstina Pantelej.

 5. Hocemo da se Milija vrati za predsednika opstine i da vrati onaj stari sjaj opstini Svrljig.
  Lepo je to sto zene vode opstinu, ali ne vode je dobro. Milija je stabilan covek i zaista treba da se vrati, zaista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezano:

Pročitajte i ovo: