SELO-GRAD

Podrška mladima na selu

Ukupan broj pregleda:

Obogaćivanje sadržaja za rekreativnim bavljenjem sportom na seoskom području i unapređenje uslova života i rada dece koja pohađaju školu na selu, cilj je posete pomoćnika predsednice opštine Svrljig Miroslava Markovića selu Grbavču.

Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine
Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine

Marković je protekle nedelje, u okviru svojih aktivnosti na poboljšanju i unapređenju sadržaja i života mladih u Svrljigu i na seoskom području, obišao selo Grbavče i seosku školu, kao i sportski teren, dečje igralište i mesto kod spomenika palim borcima.

U narednom periodu iskoristićemo lepo vreme da obiđemo sva sela kako bi smo razgovarali sa mladima, a sve u cilju poboljšanja uslova života mladih na selu. Cilj nam je da obogatim sadržaj i poboljšamo kvalitet života na selu, pogotovu mladih ljudi koji ostaju tu da žive, kaže Marković.

mladi-na-selu

Pomoćnik Marković kaže da opština ima jasan cilj – jačanje i razvoj sela i celokupne opštine, kroz mnoge aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

4 Komentara

 1. Omladinac

  17/10/2016 u 00:09

  MIROSLAVE , obiđi selo Šljivovik tamo imaš najviše mladih i razgovaraj sa njima a sve u cilju poboljšanje uslova života .

 2. Pravnik

  17/10/2016 u 16:46

  Samo tako nastavi Miroslave, stvarno nam je trebala takva osoba koja ce se bori za mlade i dati im podrsku da ostvare svoja prava. Samo uz poboljsanje polozaja mladih, ima nade za Svrljig. Podrska Miroslavu, i podrska MLADIMA!

 3. komsija

  17/10/2016 u 17:03

  Retko dobar i posten decko. Samo napred !!!!

 4. Milan

  17/10/2016 u 20:14

  Mirke cestitam funkciju i pohvaljujem preduzimljivost. Samo cepaj.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *