Održan sastanak predsednice opštine sa direktorima
SVRLJIG

Održan sastanak predsednice opštine sa direktorima

Broj pregleda:

Početkom ove nedelje održan je ustaljeni sastanak predsednice opštine Svrljig sa direktorima i rukovodiocima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije opštine Svrljig.

direktori
Na početku radnog sastanka direktor Doma zdravlja upoznao je direktore i predsednicu opštine sa aktivnostima ove zdravstvene ustanove. On je istakao da se sprema novi kadrovski plan za 2016. godinu, a sve u skladu sa Zakonom. Budimović je rekao da ukoliko osatne stari plan Dom zdravlja će morati da proglasi pet lica kao tehnološke viškove. On je na kraju svog izlaganja dodao da je trenutno aktuelan sistematski pregled dece, koji će se nastaviti u toku sledeće nedelje.

Vlada Dikić, šef računovodstva Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig predočio je prisutnima dosadašnje aktivnosti ove ustanove i najavio pripremu finansijskog plana za iduću godinu.

Direktor JKSP “Svrljig“ ističe da se svi radovi u ovom preduzeću privode kraju, a trenutno su aktuelni radovi na uređenju nekategorisanih puteva. On je najavio i početak zimskog održavanja puteva koje kreće 15. novembra.

Da JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ radi po planu i aktivna je na terenu, potvrdio je direktor Dobrivoje Stojanović. On ističe da je uređeno više od pola atarskih puteva na celoj teritoriji Svrljiga. Stojanović kaže da je akcija “Na dinar, četiri dinara“ uspešno završena.

Direktorka Srednje škole Lela Mitić kaže da je trenutno Škola u postupku rešavanja tehnoloških viškova i zaključila da su deca nezadovoljna radom profesora Engleskog jezika, o čemu će se voditi razgovori u narednom periodu.

Inače, po rečima ostalih direktora sve ustanove i preduzeća posluju po planu i pripremaju potrebnu dokumentaciju za početak nove 2016-te godine.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: