Narodni poslanik zasukao rukave na poljoprivrednom imanju

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić koristi lepo vreme, kao i odmor od skupštinskih zasedanja kako bi na svom imanju zasadio papriku, luka i ostale poljoprivredne kulture.

Foto: Svrljiške novine / Miletić vredno radi
Foto: Svrljiške novine / Miletić vredno radi

U svrljiškoj opštini skoro svako domaćinstvo ima svoju baštu, plastenik, oranicu i svako nešto radi i proizvodi, pa tako i porodica Milije Miletića – narodnog poslanika i predsednika Ujedinjene seljačke stranke.

“Ništa mi nije teško, pogotovu ne poljoprivreda za koju se neizmerno zalažem, kao i za bolji položaj sela i seljaka, odnosno svih poljoprivrednika“, kaže Miletić.

Foto: Svrljiške novine / Miletić sadi
Foto: Svrljiške novine / Miletić sadi

Miletić dodaje da će se i u narednom periodu zalagati za bolji položaj seljaka i radnika i poljoprivrednika, kako bi se olakšao život na selu i kako bi se u selima vratili mladi ljudi.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

4 Komentara

 1. Lazar

  31/05/2016 u 14:33

  Ja sam student, iako idem redovno na fakultet ja ipak koristim slobodno vreme da zasadim papriku, pokosim livadu, okopam kukuruz pa novine ne pišu o tome. Zato evo o ovom prilikom pozivam novinare da pođu jedan dan sa mnom da me slikaju.

 2. Singapurćani

  31/05/2016 u 15:29

  Lazare kad budeš bio poslanik će te snime

 3. Dalije moguće

  31/05/2016 u 18:18

  Što fotograf neode i kod onog čoveka dole na njivi , da ga uslika koji je u pozadini i koji okopava motikom da se bar i on lepo vidi, a ne ovako.

 4. gg

  01/06/2016 u 19:42

  U pozadini se vidi koliko je unapredjena poljoprivreda u Svrljigu. Treutno smo u doba neolita.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *