Ministar Nebojša Stefanović obišao novi objekat Policijske stanice Svrljig

Broj pregleda:

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović sa svojim saradnicima i u pratnji opštinskog rukovodstva obišao je danas nove prostorije Policijske stanice u Svrljigu. 

Načelnik PS Živković dočekuje ministra Stefanovića, foto: M. Miladinović
Načelnik PS Živković dočekuje ministra Stefanovića, foto: M. Miladinović

Ministra Stefanovića su ispred novih prostorija dočekali načelnik PS Svrjig Nenad Živković, narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Susret predsednice Trifunović i ministra Stefanovića

Iskazujući zadovoljstvo opremljenosti ovog objekta, ali i saradnji lokalne samouprave i Policijske stanice Svrljig, ministar Stefanović je istakao da je bezbednost građana na prvom mestu.

Građani moraju da osete potpunu bezbednost, da njihova država brine o njima i da se stopa kriminaliteta spušta, ističe Nebojša Stefanović.

Načelnik Policijske stanice Svrljig Nenad Živković ministru je predočio aktuelne probleme i potrebe ove stanice, rekavši da je trenutno neophodno novo terensko vozilo za rad, ali i dodatno pojačanje sastava policije.

ZANIMLJIV PODATAK: Stopa rasvetljenosti krivičnih dela u Svrljigu preko 70%

Opremanje policije će se nastaviti i u Svrljigu, ali i u celoj Srbiji, poručio je Stefanović.

Ministar Stefanović zahvalio je i narodnom poslaniku Miliju Miletiću koji se zalagao i pomogao da svrljiški policajci dobiju što adekvatnije prostorije.

CENTAR ZA VIDEO NADZOR U SVRLJIGU

Centar će pratiti sve ključne raskrsnice i saobraćajnice, kao i školske i predškolske ustanove gde će na taj način savremenim sistemom biti povećana bezbednost svih građana, rečeno je danas na sastanku minsitra Stefanovića, policijskih službenika PS Svrljig i opštinskog rukovodstva.

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+0 (24h)
11,227
Zaraženih
0
+0 (24h)
239
Preminulih
0
54.04%
6,067
Izlečenih
0
43.83%
4,921
Aktivno
+31,372 (24h)
5,709,518
Zaraženih
0
+1,094 (24h)
352,748
Preminulih
0
50.89%
2,451,063
Izlečenih
0
50.89%
2,905,707
Aktivno


Jedan komentar

  1. Ljubisa Odgovori

    Posto nisam dolazio dve godine u Svrljig , ne znam gde se nalazi nova policijska ustanova , ako bi ste hteli , pokazite mi na karti . Hvala unapred.

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top