PREDLOG

Milija Miletić: ”Cena ulaznice na Bazenu 100, a ne 150 dinara!”

Broj pregleda:

Narodni poslnik i šef odborničke grupe Ujedinjene seljačke stranke u loklanoj skupštini u Svrljigu, Milija Miletić, predložiće Upravnom odboru Centra za turizam, kulturu i sport da cene ulaznica na bazenu sa 150, smanji na 100 dinara.

Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić
Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić / arhivska fotografija

Miletić kaže da njegova inicijativa ide u smeru da se sve cene umanje za 30%, što će Upravni odbor CTKS, po svemu sudeći, razmatrati na sledećem sastanku.

Za zakup ležaljki i suncobrana predlažem da cene budu takođe korigovane, odnosno da budu niže za 30 odsto. Smatram da sve cene na bazenu trebaju biti pristupačne za naše građane, ali nikako ne smemo poceniti ljude koji upravljaju i rade na ovom kompleksu, jer je ovo odgovoran i težak posao, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da se svi elementi za normalno odvijanje društvenog života moraju pažljivo sagledati, prvenstveno da svrljiška deca imaju kuda u toku dana da izađu, da se druže sa svojim drugarima i da se bave sportskim aktinvostima, a potom da se sagleda i onako teška ekonomska situacija stanovništva.


GAVRILOVIĆ PRIHVATIO POSLANIKOVU INICIJATIVU

Povodom ove inicijative kontaktirali smo direktora CTKS Svrljig Zorana Gavrilovića koji je prihvatio inicijativu narodnog poslanika i najavio da će već tokom sutrašnjeg dana inicirati sastanak Upravnog odbora Centra na kojem će se ova inicijativa razmotriri, a potom doneti i konačna odluka.


OTVARANJE BAZENA ODLOŽENO ZA  UTORAK

Direktor Gavrilović nam je ovom prilikom rekao da će početak rada Bazena  iz tehničkih razloga – umesto najavljenog ponedeljka biti odloženo za utorak.

Inače, na otvaranju, u utorak, ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: