MEŠTANI PIRKOVCA I LABUKOVA TRAŽE POPRAVKU PUTEVA

Ukupan broj pregleda:

U našu redakciju je stigao apel meštana sela Labukovo i Pirkovac koji prenosimo u celosti:

Ovim putem želimo da skrenemo pažnju Opštinskoj upravi na stanje puta ka Pirkovcu i Labukovu.

Naime, na delu puta od Popšice ka selima Pirkovac i Labukovo saniranje udarnih rupa nije izvršeno poslednjih 5 godina, za to vreme stvorio se veliki broj rupa koji ometa normalno odvijanje saobraćaja i predstavlja opasnost za učesnike u saobraćaju, kao i opasnost za moguća ozbiljna oštećenja na motornim vozilima koja se kreću ovim putem.

Kao što je poznato bliže se praznični dani u manastirima u Labukovu i Pirkovcu (Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan i Sabor svetog arhangela Gavrila), koje posećuje veliki broj vernika iz svih krajeva naše zemlje.

Takođe, u ataru ovih sela je smešten i veliki broj košnica svrljiških pčelara koji u ovom i predstojećem periodu imaju velikih obaveza u svojim pčelinjacima koje moraju skoro svakodnevno da obilaze.

Zbog svega ovoga kao i zbog samih meštana ovih sela još jednom apelujemo nadležnima u opštinskoj upravi da posle više godina izvrše saniranje ovog dela puta.

3 Komentara

 1. Vladan

  27/04/2018 u 11:22

  A meštani sela Izvor-trojica nemaju ni ovakav. Mislim da smo jedino selo koje nema asfaltni put, već svake godine i to 10 ili više godina unazada skupljamo novac za put i radimo po malo. Ovim tempom ćemo ga napraviti za 20 godina.

 2. Milorad

  27/04/2018 u 13:39

  Pitajte direkciju a ne novine

  5
  1
 3. Mestanin

  28/04/2018 u 13:20

  Trebali ste da pokusate da odete do crkve u Labukovu iznad ribnjaka, tragovi su ukopani po pola metra od traktora!

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *