KOLO SRPSKIH SESTARA SVRLJIG: Inhalator za decu – donacija Domu zdravlja Svrljig

Broj pregleda:

Kolo srpskih sestara iz Svrljiga kroz akciju ‚‚Čep za život lep“ obezbedilo je Kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenu dečjem odeljenju svrljiškog Doma zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đorđević“.

Donacija svrljiškom Domu zdravlja, foto: M. Miladinović
Donacija svrljiškom Domu zdravlja, foto: M. Miladinović

Svrljiški Dom zdravlja od danas bogatiji je za još jedan veoma značajan uređaj. Radi se o inhalatoru za disanje za decu marke ‚‚Omron“ koji je obezbeđen sredstvima od prikupljenih plastičnih čepova i ostale plastike.

Donacija, foto: M. Miladinović
Donacija, foto: M. Miladinović

Direktor Doma zdravlja Svrljig dr Ljutomir Davidović zahvalio je na donaciji Kolu srpskih sestara Svrljig, kao i na angažovanju akademskog slikara oko uređenja i oslikavanja zidova u savetovalištu i na dečjem odeljenju.

Dr Ljutomir Davidović zahvalio Kolu srpskih sestara iz Svrljiga na donaciji inhalatora za disanje Dečjem odeljenju

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 23 oktober 2018

OMRON CompAir Pro NE-C900 je profesionalni kompresorski inhalator napravljen prema najvišim standardima. Karakteriše ga izdržljiv kompresor velike snage, sa visokom stopom inhalacije, kako bi pacijent “udahnuo” više leka, kada je to neophodno.

Inhalator, foto: M. Miladinović
Inhalator, foto: M. Miladinović

Primopredaji aparata u ime svrljiškog odbora Kola srpskih sestara prisustvovale su predsednica Udruženja Sanja Davidović i Milica Milijić, kao i Vojkan Živković iz Udruženja za pomoć Nišlijama sa kojim Kolo ima izuzetno dobru saradnju.

Vojkan Živković i Udruženje za pomoć Nišlijama u saradnji sa Kolom srpskih sestara obezbedili su inhalator za decu svrljiškom Domu zdravlja

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 23 oktober 2018

Iz Kola srpskih sestara Svrljig najavljuju nove akcije, te apeluju na građane da plastične čepove ne bacaju, kao i ostalu plastiku koja može i te kako da se iskoristi i bude od značaja lokalnoj zajednici.

Povezano:

Pročitajte i ovo: