ZIMSKA SLUŽBA - SNEG 2:0

JKSP „Svrljig“ spremno dočekao zimu

Broj pregleda:

Sve ulice u opštini i putevi prema svrljiškim selima očišćeni su i prohodni za saobraćaj.

Milija-Miletic---sneg

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i direktor JKSP ‘’Svrljig’’ Igor Davidović obišli su danas sela opštine Svrljig kako bi se uverili u prohodnost puteva i kvalitet radova na održavanju saobraćajnica, za koje je zadužen svrljiški komunalac.

Igor-Davidovic-Milija-Miletic-Sneg

Čišćenje je otežano zbog razuđenosti opštine, ali 39 seoska naselja uredno se čiste već drugi dan, zaključeno je prilikom obilaska terena.

Svi putevi su prohodni i zadovoljan sam radom JKSP ‘’Svrljig’’. – istakao je Miletić.

On je pozvao sve Savete MZ da se maksimalno uključe u čišćenju snega kako bi putevi na našoj teritoriji bili prohodni.

Obilazak

Dao sam nalog da se očiste svi prilazni putevi do svrljiških sela, sada sledi čišćenje seoskih ulica i sokaka, odnosno gde go može proći radna mašina. – kazao je Miletić.

Ekipe JKSP ‘’Svrljig’’ juče su aktivno čistile prilazne puteve od Svrljiga prema Drajincu, Prekonogi, Izvor selu, Tijovcu, Burdimu, Guševcu, Vlahovu, Manojlici, Beloinju, Ribaru, Đurincu, Merdželatu, Niševcu, Plužini, Davidovcu, Radmirovcu, Galibabincu, Pirkovcu, Labukovu, Gojmanovcu, Kopajkošari, Lalincu, Grbavču i Gramadi.

JKSP-Kamion

Danas su očićeni pravci prema Željevu, Trojici i Izvoru.

Predsednik opštine ističe da svi putevi koji vode do sela na teritoriji opštine moraju biti prohodni.

Direktor JKSP ‘’Svrljig’’ Igor Davidović ističe da je ovo preduzeće sneg dočekalo punom mehanizacijom i dosta opremljenije nego lane.

Igor-Davidovic

Bez obzira na razuđenost opštine i veliki broj kilometara juče, u prvom naletu snega, očistili smo 90% teritorije u opštini. Zadovoljan sam radom angažovanih radnika, a konačnu ocenu će dati građani opštini Svrljig. – ističe Davidović.

Kamion

Ukoliko bude bilo potrebe uvešće se i stalna dežurstva u Javnim ustanovama – JKSP ‘’Svrljig’’ i Direkciji za izgradnju Svrljiga.

Povezano:

Pročitajte i ovo: