PREDSEDNICA POSETILA SELO

Izgrađeno odmaralište u Guševcu

Broj pregleda:

Predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, juče je obišla novoizgrađeno odmaralište u selu Guševac.

Gusevac

Kroz akciju Opštine sa mesnim zajednicama, koju sprovodi JP Direkcija za izgradnju Svrljiga, izgrađeno je još jedno odmaralište, ovog puta u selu Guševac.

Predsednica-opstine

Odmaralište se nalazi u centru sela pored prostorija mesne zajednice i seoske ambulante, do glavnog puta i zavetnog krsta.

Povodom toga Guševac je obišla predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, i sa meštanima razgovarala o daljoj saradnji, aktuelnim problemima i potrebama ovog sela.

Selo-Gusevac

Intenzivno radimo na uređenju naše opštine. Adaptiraju se stari objekti i izgrađuju novi, gde god je to potrebno. Konkretno, u Guševcu je izgrađena nadstrešnica, odnosno odmaralište za sve putnike namernike, turiste i same žitelje. Ovo je tek početak gradnje i obnova svrljiških sela i samog gradskog naselja, poručila je predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, okupljenim meštanima Guševca.

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+0 (24h)
11,227
Zaraženih
0
+0 (24h)
239
Preminulih
0
54.04%
6,067
Izlečenih
0
43.83%
4,921
Aktivno
+9,731 (24h)
5,687,877
Zaraženih
0
+611 (24h)
352,265
Preminulih
0
51.05%
2,431,754
Izlečenih
0
51.05%
2,903,858
Aktivno


6 Responses

 1. lozanac Odgovori

  A u lozan? Mi ni put nemamo, mi nismo bitni

 2. lozance Odgovori

  Put nemamo, prodavnicu nemamo, odmaralista nema, mobilna mreza nema.. Nama i Bog reko LAKU NOC!

 3. milan Odgovori

  vi u lozan imate tikve

 4. TIKVAR KOD TRAFO Odgovori

  Imamo tikve ali nemamo put po koji da ih dovezemo do Svrljig, dok ih vozimo po onaj kamenit put one se sve ugmece i ugnjave i nikakve nisu pa ih posle niko nece pazari, ovim komentarom obavestavam gradjane i vlast grada da tikve mogu samo u selo da kupe posto nemamo put da im dovezemo pred avliju.

 5. Miroslav Jović Odgovori

  Znam da će biti fenomenalno ako se svi svrljižani potrude da urede svoj životni i radni prostor, kako bi kao pravi domaćini dočekali sve koji kao gosti dodju na ovogodišnju „Belmužijadu“. Zato dragi sugradjani sredite svako svoje dvorište jer se ovde ne radi o nekom tamo drugom i njegovoj odgovornosti za izgled Svrljiga pre, tokom i posle ovogodišnje „Belmužijade“. Ostalo je par dana do dolaska prvih gostiju pa dajte zasučite rukave i sa komunalcima završite sve što je moguće oko vaših zgrada, kuća i imanja, pa da sa čistim obrazom i pravo domaćinski izadjemo pred svakog putnika namernika koji stigne od danas pa do iza Svetog Ilije u naš Svrljig.

 6. Ime * Odgovori

  Ovo je napravljeno za Špiclova da ne mora više stojeći na nogama da ne radi ništa. Takođe i ispijači piva pred zadrugu neće morati više da sede na hladnom betonu.
  Bravo!

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top