INVESTICIJA VREDNA OKO 50.000 EURA: Počela rekonstrukcija prostorija u PU ‚‚Poletarac“

Broj pregleda:

Sredstvima države ovih dana izvode se radovi na unutrašnjem uređenju PU ‚‚Poletarac“ u Svrljigu.

Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac'' Svrljig, foto: M.M.
Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac“ Svrljig, foto: M.M.

Sredstva u visini od oko 50.000 eura dobijena su kroz Program sufinansiranja mera populacione politike koji se sprovodi u ovoj godini.

PU ‚‚Poletarac“ je novčana sredstva u visini od 5.200.000,00 dinara dobila za uklanjanje lamperija, rekonstrukciju toaleta i krečenju cele ustanove.

Tim povodom, radove na sanaciji i rekonstrukciji obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić u pratnji direktora ove ustanove Dejana Miletića.

Uredjenje vrtića ,,Poletarac’’ u Svrljigu

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 28 augusti 2018

Miletić kaže da će se i u buduće zalagati da se obezbede sredstva za dodatna ulaganja u PU ‚‚Poletarac“, kako bi se na taj način obezbedio adekvatan prostor za sve polaznike, najmlađe Svrljižane, ali i za ostale generacije koje dolaze.

Predsednica opštine Jelena Trifunović o gradnji i renoviranju prostorija u Predškolska Ustanova Poletarac

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 28 augusti 2018

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kaže da je opština u prethodnim godinama mnogo uložila u uređenje objekta ove ustanove, a ovom rekonstrukcijom biće završena jedna veoma važna celina.

Dejan Miletić – direktor Predškolska Ustanova Poletarac o radovima i aktivnostima ustanove

Publicerat av Svrljiške novine Tisdag 28 augusti 2018

Direktor PU ‚‚Poletarac“ Dejan Miletić rekao je da će se u narednom periodu razmatrati mogućnost otvaranja novih vaspitnih grupa i opremanje novih odeljenja za nove polaznike.

On je poručio da PU ‚‚Poletarac“ razmišlja i o jačanju kapaciteta svoje ustanove i na seoskom području, pa će tako do kraja ove kalendarske godine biti dodatno uređen prostor u školi u Drajincu gde postoji odeljenje PU ‚‚Poletarac“.

Povezano:

Pročitajte i ovo: