PROMOCIJA SVRLJIGA

Čestitke najuspešnijima

Broj pregleda:

Protekle nedelje predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ugostila Svrljižane koji su učestvovali na manifestacijama “Dani banice“, “Vojvođanski dani“ i “Zlatne ruke“.

Predstavnici-sa-predsednicom

Vredno je istaći da su Svrljižani, kao i predhodnih godina, na ovim manifestacijama ostvarili odlične rezultate, prezentovali opštinu Svrljig na najbolji mogući način i osvojili značajna priznanja.

Tako je Sevdija Ivković na osmom po redu takmičenju u spremanju zimnice – na manifestaciji “Zlatne ruke“ osvojila zlatnu medalju spremivši naj zimnicu u 2014. godini. Sevdija je imala i najbolje aranžirani sto na manfestaciji “Dani banice“ za šta je nagrađena diplomom.

Na manifestaciji “Vojvođanski dani“ koja se ove godine održala po 14-ti put u Budimpešti, za narodne rukotvorine, tradicionalne vezove, prirodne proizvode i dr. nagrađeni su predstavnici udruženja “Gorska Vila“ – Stefanović Emina, Jovanović Marina, Jovanović Saša, Jevtić Dalibor i Vasić Anica.

U ime opštine Svrljig čestitam vam na svim osvojenim nagradama. Drago mi je što je već postala tradicija da u Svrljig donosite pehare, medalje, diplome, zahvalnice, dobre utiske i nove ideje, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i dodala da je ovo zaista dobar primer prezentovanja jedne male opštine.

Povezano:

Pročitajte i ovo: