VEZA SA REGIONALNIM PUTEM

Asfaltiran put u Okruglici

Broj pregleda:

U Okruglici je danas asfaltiran prilazni put u dužini od 400 metara koji ovo selo spaja sa regionalnim putem koji vodi prema Staroj planini.

Asfalt-u-Okruglici

Tim povodom asfaltiranu trasu obišla je predsednica opštine Jelena Trifunović u pratnji svojih najbližih saradnika.

Još jedan uspešan posao je iza nas. Asfaltom i boljom infrastrukturom omogućićemo bolju vezu između grada i sela, ali i potencijalnih turista koji prolaze ovuda. Naši žitelji imaju priliku da iskoriste povoljnost blizine Babinog zuba, odnosno Stare planine i na taj način ekonomski napreduju, poručila je predsednica Jelena Trifunović danas u Okruglici.

Okruglica

Trifunovićeva ističe da se sa izgradnjom i uređenjem grada i seoskih područja intenzivno nastavlja, sve god dok vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Inače, radovi na izgradnji puta u Okruglici se finansiraju iz budžeta opštine Svrljig.

Srbija
Covid-19
Serbia Svet
+0 (24h)
11,571
Zaraženih
0
+0 (24h)
246
Preminulih
0
59.72%
6,910
Izlečenih
0
38.16%
4,415
Aktivno
+5,684 (24h)
6,698,370
Zaraženih
0
+856 (24h)
393,142
Preminulih
0
45.69%
3,244,574
Izlečenih
0
45.69%
3,060,654
Aktivno


3 Responses

  1. PREDSEDNIK MZ-OKRUGLICA Odgovori

    Za ovakav novi put u duzini od 400m u Okruglici svaka čast predsednice Opstine Jeleni Trifunovic jer uz zahteva mz koji su predati 2-3 puta i molbu jednio ko je razumeo muku mestana ovog sela su jedini Jelena predsednica opstine i Srdjan iz Direkcije i ubuduce imaju podršku predsednika Mesne Zajednice Okruglica jer od aktuelu vlast u opstinu jednino oni vrede.predsednik MZ OKRUGLICA je trazio novi asfalt to je danas uradjeno i nijedan drugi nije trazio da se asfaltira.takodje molim bivseg odbornika kao i pojedinci da neizjavljuju bezveze jer su za njihov mandat uradili NISTA od 2000g do 2006g zato neka cute ,ako nece trazim TW duel s ti sto se sile,jos jednom hvala na ovakav novi put i predsednici opstine na brzu reakciju

  2. joca-s Odgovori

    A kad ce put ka Ribaru

  3. Miroslav Jović Odgovori

    Asfaltirani putevi su tu, stvoreni su komunikacioni uslovi za žitelje tih MZ, pa sada je na rukovodiocima tih MZ da se maksimalno uključe u podsticanje plasmana poljoprivrednih proizvoda tih naselja, kroz Zemljoradničku zadrugu „Svrljižanka“. Pošto su putari uradili svoj deo posla pozovite Marka Mladenovića, kao direktora zadruge i pomoćnika predsednice Jelene, da dodje i obezbedi plasman poljoprivredne proizvodnje iz tih sela, kao i sa čitave teritorije opštine Svrljig. To mu je zadatak po projektu koji vodi u Svrljigu, pa sad je poslednji čas da iskoristite postojanje tog projekta za plasman belmuža, sira i svrljiške ovce na evropsko tržište. Živeo Svrljig!!!

Ostavite klomentar

Povezano:

Pročitajte i ovo:

Scroll to top