OBNOVA

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole

Broj pregleda:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić juče je obišao radove na rekonstrukciji OŠ “Dobrila Stambolić“.

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole 1
Miletić prilikom obilaska OŠ “Dobrila Stambolić“

Naime, za obnovu zgrade osnovne škole “Dobrila Stambolić“ izdvojena su značajna sredstva u visini od 73.000.000,00 dinara.

Sredstva su obezbeđena od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i namenjena su za rekonstrukciju  krovne konstrukcije, fasade, stolarije, sve do rekonstrukcije kotlarnice.

Sa lepim vremenom počeli su radovi na rekonstrukciji škole i to me raduje. U narednom periodu radiće se još mnogo toga, uz svesrdnu podršku Vlade Repbulike Srbije. Plan je da se izgradi i put do Babinog zuba preko Svrjiga u dužini od 17 kilometara, kao i da se konačno završi rekonstrukcija višenamenske sportske hale koja će biti jedna od najlepših u ovom delu Srbije, poručio je Miletić.

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole 2
Renoviranje Osnovne škole u Svrljigu

Podsećamo da je Školu u proteklom periodu posetio i premijer Srbije Aleksandar Vučić kako bi se uverio u kakvom je stanju objekat i kako bi razgovarao sa rukovodstvom škole i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

One Response

  1. Kancelarijom za upravljanje javnim radovima rukovodi vlada RS . Vucic vam je lepo reko ovih 73.000.000,00 miliona vam je i za rekonstrukciju skole i kotlare a i za sportsku halu a ostatak ce te morati da finansirate iz svojih sopstvenih sredstava tj.budzeta opstine.Nema vise rasipanja pa vi vidite kako ce te.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezano:

Pročitajte i ovo: