OBNOVA

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić juče je obišao radove na rekonstrukciji OŠ “Dobrila Stambolić“.

Miletić prilikom obilaska OŠ “Dobrila Stambolić“

Naime, za obnovu zgrade osnovne škole “Dobrila Stambolić“ izdvojena su značajna sredstva u visini od 73.000.000,00 dinara.

Sredstva su obezbeđena od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i namenjena su za rekonstrukciju  krovne konstrukcije, fasade, stolarije, sve do rekonstrukcije kotlarnice.

Sa lepim vremenom počeli su radovi na rekonstrukciji škole i to me raduje. U narednom periodu radiće se još mnogo toga, uz svesrdnu podršku Vlade Repbulike Srbije. Plan je da se izgradi i put do Babinog zuba preko Svrjiga u dužini od 17 kilometara, kao i da se konačno završi rekonstrukcija višenamenske sportske hale koja će biti jedna od najlepših u ovom delu Srbije, poručio je Miletić.

Renoviranje Osnovne škole u Svrljigu

Podsećamo da je Školu u proteklom periodu posetio i premijer Srbije Aleksandar Vučić kako bi se uverio u kakvom je stanju objekat i kako bi razgovarao sa rukovodstvom škole i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

1 Komentar

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *