OBNOVA

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole

Broj pregleda:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić juče je obišao radove na rekonstrukciji OŠ ”Dobrila Stambolić”.

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole 1
Miletić prilikom obilaska OŠ ”Dobrila Stambolić”

Naime, za obnovu zgrade osnovne škole ”Dobrila Stambolić” izdvojena su značajna sredstva u visini od 73.000.000,00 dinara.

Sredstva su obezbeđena od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i namenjena su za rekonstrukciju  krovne konstrukcije, fasade, stolarije, sve do rekonstrukcije kotlarnice.

Sa lepim vremenom počeli su radovi na rekonstrukciji škole i to me raduje. U narednom periodu radiće se još mnogo toga, uz svesrdnu podršku Vlade Repbulike Srbije. Plan je da se izgradi i put do Babinog zuba preko Svrjiga u dužini od 17 kilometara, kao i da se konačno završi rekonstrukcija višenamenske sportske hale koja će biti jedna od najlepših u ovom delu Srbije, poručio je Miletić.

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole 2
Renoviranje Osnovne škole u Svrljigu

Podsećamo da je Školu u proteklom periodu posetio i premijer Srbije Aleksandar Vučić kako bi se uverio u kakvom je stanju objekat i kako bi razgovarao sa rukovodstvom škole i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: