Danas je svečano otvoren Powerlifting Klub ''Svarog'' - Svrljiške novine

Danas je svečano otvoren Powerlifting Klub “Svarog“

Broj pregleda:

Danas je u Svrljigu svečano otvoren prvi u istoriji Powerlifting Klub “Svarog“ čiji će članovi u budućem periodi učestvovati na mnogim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u dizanju tegova. 

Danas je svečano otvoren Powerlifting Klub ''Svarog'' 1

Otvaranju ovog sportskog udruženja danas u 14 časova prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave Opštine Svrljig – predsednica opštine Jelena Trifunović i njen pomoćnik Miroslav Marković, kao i narodni poslanik Milija Miletić, koji su ovom prilikom dali podršku novoosnovanom klubu koji okuplja najjače ljude Svrljiga.

Predsednica kluba je Vesna Miloradović iz Svrljiga, jedna od žena koja se takmiči u mnogim disciplinama dizanja tegova, a kako nam je saopšteno, u klub se učlanjuju i žene i muškarci.

Inače, otvaranje kluba podržali su i predstavnici Sportskog saveza – predsednik Ivan Ivković, član Opštinskog veća Borivoje Petković i Slađan Stojadinović iz Fudbalskog kluba “Svrljig“.

Danas je svečano otvoren Powerlifting Klub ''Svarog'' 2

Sedište kluba je kod zelene pijace, u novom tržnom centru gde je formirana i teretana za članove.

Na dan otvaranja “Svarog“ napustio jedan od osnivača…

Oliver Đorđević poznatiji kao Kane, privatnik iz Svrljiga – jedan od osnivača kluba “Svarog“ neposredno pred otvaranje napustio je ovu sportsku organizaciju.

Ja sam bio ubeđen da formiramo powerlifting klub, a ne političku partiju, ali očigledno se nismo razumeli, rekao je Đorđević za naš portal.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: