Biznis adresar opštine Svrljig je novi projekat firme ”Simple Look” i predstavlja jedinstven registar firmi sa prezentovanim proizvodima i uslugama, kategorizovanih po delatnostima.

Brzo-se-snadji

Svrljiški Adresar omogućava da brzo i lako korisnici, potencijalni kupci, ljudi širom Srbije i sveta najpotrebnije informacije iz privrede  ove male opštine pronađu u jednom mahu.

Adresar je osmišljen da prezentuje – preduzetnika, mala i srednjih preduzeća, mesne zajednice, poljoprivredna gazdinstva, turističke potencijale, smeštajne kapacitete, benzinske stanice i ostalo, zapravo sve što Svrljig može da ponudi ljudima u opštini i širom zemlje i Evrope.

Svrljiški Adresar je napravljen sa jednim ciljem, da na jednom mestu svi zainteresovani iz opštine, zemlje i inostranstva pronađu potrebne podatke i informacije iz raznih oblasti svrljiške privrede, a preduzetnici predstave svoje usluge, robe i proizvode, te potencijale i povoljno poslovno okruženje, kaže direktor firme ”Simple Look”, Dušan Miladinović.

Svrljig je ovim Adresarom dobio jedinstven proizvod, kakav nemaju ni veći centri poput Niša, Beograda i Novog Sada. Poslovni sajt opštine Svrljig omogućava korisnicima (firme, ustanove, str, szr, sur…) da oglase svoje proizvode i usluge i da, za potrebe direktnog marketinga i drugih vidova komunikacije sa pravnim licima u Srbiji i svetu, koriste vrlo dobru bazu podataka.

Na kraju, možemo reći da upis u Svrljiški Adresar podrazumeva kreiranje posebne strane svake firme, radnje, preduzeća, kompanije, potom detaljan pregled informacija, kao i fotogaleriju koja će se naći u istom odeljku. Takav paket plaća se godišnje, a prostor se možete zakupiti i na dužem vremenskom periodu.

Adresar zvanično počinje sa radom u ponedeljak, 28. jula.