Iz Rusije stigla podrška Miliji Miletiću - Svrljiške novine
POLITIKA

Iz Rusije stigla podrška Miliji Miletiću

Broj pregleda:

Predstavnici Partije Veterana Ruske Federacije, Srpsko-Ruskog pokreta i Pokreta Veterana Srbije danas su dali punu podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci i njenom lideru Miliji Miletiću, rekavši da očekuju ubedljivu pobedu ove stranke na lokalnim izborima 24. aprila u Svrljigu.

Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci
Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci

Milija Miletić je čovek koji vredno i marljivo radi za svoju opštinu. Glas Svrljiga začuo se širom Srbije i Evrope i to po najboljim stvarima. Poljoprivreda vam je danas razvijenija, a vaš recept za njen napredak prepisuju mnogi drugi, rečeno je danas na sastanku u prostorijama Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu.

Domaćinski doček gostiju
Domaćinski doček gostiju

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekao je da su odnosi između ovih političkih stranaka više nego korektni.

U narednom periodu možemo od naših prijatelja iz Rusije da očekujemo još bolju saradnju i logističku podršku za sve naše projekte koje pripremamo, a koji su usmereni na razvoj privrede u Svrljigu, rekao je Miletić.

U jednodnevnoj poseti u Svrljigu danas su boravili Iljdar V. Razjapov – predsednik Partije Veterana Ruske Federacije, Gorat Baktisaraj – poslanik u gradskoj Skupštini Krima, Ihsanaf Rafik Raševič i Marozaf Andrej  – ruski generali/narodni heroji Rusije, Andrej Tanalazi – član predsedništva Partije Veterana Ruske Federacije, Saša Dujović – predsenik Pokreta veterana Srbije i Slobodan Dimitrijević – predsednik Srpsko-Ruskog pokreta u Srbiji.

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: