IZBORI 2016

Dugogodišnja članica iz nezadovoljstva napustila SPS i prešla u JS

Broj pregleda:

Pročitajte šta je poručila jedna članica SPS-a u Svrljigu predsedniku Opštinskog odbora, a potom je istupila iz stranke. U celosti vam prenosimo poruku.

js srbija

pismo raci
Deo pisma

Predsedniku SPS u Svrljigu, gospodinu Raci Mentoviću,

Za moje dvadesetogodišnje zalaganje u stranci SPS u Svrljigu nisam nikad zaslužila neko mesto u našoj opštini, pa ni na ovim izborima odlučila sam da istupim iz stranke iz više razloga.

Uvek sam bila aktivna, svuda sam se zalagala na svim poljima i po snegu, mrazu, kiši i suncu, ali su u vek prednost imali neki novi članovi koji su obišli sve stranke koje postoje, pa prođu i kroz našu i dobijaju prva mesta (prođu, dođu i odu).

U našoj partiji su pristigli seljaci, naprednjaci i komunisti, i otopraši i svi odpadnici i zauzeli prva mesta.

Na prošlim izborima za sve je bio kriv Radovan Mitić, a ko je kriv za sadašnje izbore i pravljenje naše liste, pitam se ja, a pitaju se još neki članovi.

Da li će u Svrljigu vladati samo Milija Miletić vi se zapitajte, a vladaće još mnogo godina,  a mi nećemo moći da pređemo ni cenzus.

Kome Gajić kroji kapu, taj brzo završi i zaraste, tako ćemo i mi i ja sam spremna da dam sve od sebe, kao i do sada bezuslovno, ali u drugoj partiji gde će znati da cene moj rad i trud i dobiti neku bolju poziciju u Jedinstvenoj Srbiji.

Dugogodišnji član SPS

Miladinović Biljana

Prokomentariši

Povezano:

Pročitajte i ovo: