[et_pb_section admin_label=”Odeljak” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ background_image=”https://www.svrljig.info/wp-content/uploads/2012/09/header-hemo.jpg” custom_padding=”140px||120px|”][et_pb_row admin_label=”Red” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”on” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” module_id=”hemo-bg-top”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”right” text_font_size=”33″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_letter_spacing=”3px” text_line_height=”1.8em”]

Melem protiv hemoroida
’’HEMOMELEM’’

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Melem protiv hemoroida ’’HEMOMELEM’’
Prirodni preparat od biljnog korena za trajno rešavanje unutrašnjih i spoljašnih hemoroida (šuljeva).

U čemu pomaže ???

  • • Trajno povlači hemoroide
  •  Zaustavlja krvarenje kod hemoroida
  • • Lek deluje i na povlačenje cista
  • • Rešava problem zatvora
HEMOROIDI I ZATVOR – preparat namenjen osobama koje imaju probleme sa probavnim traktom i hemeroidima. Naš preparat je napravljen od biranih sastojaka – najboljih iz prirode.
s

Ovaj poremećaj, koji je sve učestaliji u zapadnom svetu, a  i kod nas, podrazumeva retko pražnjenje creva i stolicu koja se teško i bolno izbacuje. Od zatvora se možete  osećati loše, a može da izazove  i druge bolesti, na primer hemoroide. Zatrvor može biti i simptom i neke druge crevne bolesti.

hemo

Hemoroidi
Hemoroidi ( šuljevi) značajno su proširene vene u anusu ili rektumu.Vene su krvni sudovi koji vraćaju deoksigenisanu krv do srca. Krv može da se nakuplja u venama, rastežući ih i slabeći. Vene u rektumu i anusu su posebno podložne jer mi nedostaju zalisci da spreče tok krvi u suprotnom smeru.
Postoje dva oblika hemoroida. Unutrašnji nastaju u unutrašnjosti rektuma, ponekad krvare posle pražnjenja creva, ali inače mogu da nemaju nikakve simptome. Spoljašnji hemoroidi se nalaze oko analnog otvora. Bolni su, a bol je izazvana zgrušanom krvi ,,čime je sprečen njen dotok do hemoroida‚‚.

Zatvor
Zatvor (opstipacija) ima svako ko ima tvrdu stolicu i to manje od tri puta nedeljno. U većini slučajeva zatvor se javlja zbog manjka vlakana u ishrani. Neodgovarajuća funkcija jetre je drugi važan uzrok-žučne soli proizvedene u jetri su prirodni laksativi presudni za ispravno funkcionisanje sistema za varenje. Ostali faktori su teška depresija i zdravstveni poremećaji kao što su visok nivo kalcijuma, rak debelog creva, dijabetes, sindrom iritabilnog kolona ili hipoaktivna štitna žlezda. Prekomerna upotreba laksativamože da oslabi crevnu funkciju, a određeni lekovi, za visok krvni pritisaka, antidepresivi i opioidna srestva za umirenje bolova, takođe mogu izazvati zatvor.

Do sada se hemoroida rešio veliki broj ljudi, nudimo Vam trajno rešenje vaših problema. Javite nam se da se dogovorimo.

e-mail adresa: hemomelemi@gmail.com
Kontakt telefon: + 381 64 57 982 66

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]