Svrljiški

Search
Close this search box.

Naisturs Inc

Naisturs Inc – firma se bavi iznajmljivanjem autobusa u vanlinijskom prevozu, posreduje u organizovanju ekskurzija letovanja i zimovanja, bavi se iznajmljivanjem prikolice za prevoz stvari i trudi da svojim klijentima maksimalno izađe u susret, da zadovolji njihove afinitete i održi kontinuitet u svome poslovanju!!

Firma Naisturs je osnovana 6.9.2005. godine kao Društvo za međunarodni saobraćaj i turizam sa sedištem u Svrljigu.

Osnovna delatnost firme je prevoz putnika.

U početku kao novoosnovana firma je raspolagala sa dva autobusa i bavila se iznajmljivanjem autobusa drugim firmama za obavljanje međunarodnog prevoza ka destinacijama u Austriji pa je tako rukovodstvo firme samo napravilo kontinuitet u prevozu jer se i pre osnivanja firme bavilo vec 5 godina prevozom ka Austriji.

05.05.2009. vlasnik preuzima i firmu iz Trstenika koja dobija novo ime NAISTURS Inc a ubrzo nakon toga firme se 21.05.2009. spajaju u jednu i nastavljaju da funkcionišu pod zajedničkim imenom NAISTURS Inc.

Firma nastavlja da se bavi prevozom ka Austriji sa legalnim dozvolama . U našem voznom parku zastupljena su 15 autobusa.

Zadnjih godinu dana aktivno radimo na prosirenju i podmladjivanju voznog parka pa smo vozni park prosirili vozilima sa euro 4 i euro 5 motorom.

Najnovija promena u voznom parku su vozila SETRA 515 , BOVA FUTURA i BOVA MAGIQ

Autobusi Naistursa polaze svake nedelje i utorka iz Srbije ka Austriji, dok je povratak iz Austrije u Srbiju svake srede,cetvrtka i petka.

NOVO!!!! NOVO!!! NOVO!!!!
OD 4.12.2017. NOVA LINIJA SVRLJIG-HALLEIN POLAZAK IZ SRBIJE SVAKOG ČETVRTKA I IZ AUSTRIJE SVAKOG PONEDELJKA !

Pored gore pomenutog, firma se bavi iznajmljivanjem autobusa u vanlinijskom prevozu, posreduje u organizovanju ekskurzija letovanja i zimovanja, bavi se iznajmljivanjem prikolice za prevoz stvari i trudi da svojim klijentima maksimalno izađe u susret, da zadovolji njihove afinitete i održi kontinuitet u svome poslovanju!!

ZADRŽITE I DALJE PRAVI KURSUVEK SA VAMA NAISTURS!

Informacije

Adresa

Dušana Trivunca 117

Mesto

Svrljig

Pogledaj broj telefona