Opis

Radio Bubamara Svrljig počela je sa zvaničnim radom 13. maja 1992. godine.

Radio Bubamara je prvi radio u opštini Svrljig a i u jugoistočnoj Srbiji. Danas, nakon dve decenije  rada i postojanja naša medijska kuća postala je savremena i moderna radio stanica, koja je dve decenije gost u mnogim domovima svojih uvaženih slušaoca.

Program Radio Bubamare Svrljig danas se emituje 24 sata non-stop. Prateći potrebe naših slušaoca emitujemo: informativne, političke, edukativno – obrazovne, dečije, kulturne, sportske i emisije muzičkog sadržaja. Za svoj dosadašnji rad dobili smo veliki broja priznanja a po sprovedenim anketama jedna smo od najslušanijih radio stanica u jugoistočnoj Srbiji.

Raniji period obeležen je radom na frekvenciji UKT FM 93,5 MHz na području regiona južne i jugoistočne Srbije, a na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (RRA) dobili smo frekvenciju UKT FM 96,5 MHz. Trenutna zona servisa našeg predajnika je ok 75 % pokrivenosti naše opštine, naš program se sluša i u čitavom svetu.

U planu je poboljšanje čujnosti na regionu južne i jugoistočne Srbije kao i emitovanje  programa na satelitu i kablovskim sistemima.

Galerija
Pogledajte i:

Kontakt informacije

Adresa

Vase Albanca 50/a

Poštanski broj

18360

Mesto

Svrljig

E-mail kontakt

Pogledaj broj telefona